Susan förd till sjukhus

avRobert Triches

NÖJE

LONDON. Susan Boyle fick köras med ambulans till en psykklinik i London i går sedan hotellpersonal slagit larm om att hon betedde sig konstigt.

– Hon såg inte ut att må bra. Hon såg förvirrad ut, som om hon inte var där, säger en hotellanställd till The Sun.

Susan Boyle ska enligt brittiska The Sun ha tagits in på en psykklinik.

Ambulans och polis kallades i går kväll till hotellet Wembley Plaza där Susan Boyle och de andra deltagarna i ”Britain’s got talent” bott under finalveckan.

Ambulanspersonalen visades till Susan Boyle och de beslutade att föra henne till Priory clinic i Southend i norra London.

”Gick med frivilligt”

Susan Boyle leddes ut genom huvudentrén till den väntande ambulansen.

– Hon gick med frivilligt. Hon ställde inte till med något bråk. De ville inte stressa henne eller göra henne upprörd, säger den hotell-anställde.

En anställd på kliniken, som tillhör en kedja som specialiserat sig på mental hälsa, bekräftar till The Sun att Boyle blivit inskriven.

– Jag trodde inte mina ögon när jag såg att det var hon.

”Vi gör vad vi kan”

En talesman för tv-programmet säger att Susan Boyle är känslomässigt utmattad.

– Hon har träffat sin egen läkare som stödjer hennes beslut att ta några dagars time out för att vila och återhämta sig. Vi gör vad vi kan för att stötta henne.

Tidningen avslöjar också att Susan Boyle var nära sammanbrott en kvart innan hon skulle upp på scenen. Hennes klänning hade blivit försenad och hon fick lugnas av produktionspersonalen.