”Britney är en fighter!”

NÖJE

Louise bloggar om Britneys Nordenturné

Louise Engström, 22, vann Aftonbladets tävling och ska blogga från Britney Spears Nordenturné.

”Testar MMS-bloggning med en bild jag tog i morse på min nya frisyr”, skriver Louise på bloggen.

Hur kändes det att bli utnämnd till officiell Britneybloggare?

Det kändes underbart! Så här säger alla men jag trodde verkligen inte att jag hade en chans i världen att vinna. Jag var på väg hem från jobbet och blev tvungen att sätta mig ner mitt på trottoaren när jag fick samtalet om att jag hade vunnit och skulle få se konserterna i Norden och blogga om dem!

Vad kommer vi få läsa om i din blogg?

En hel del om Britney och showen såklart men också om allt som händer runtomkring. Jag vill ta tempen på städerna! Troligtvis blir det tyvärr lite inlägg om min flygrädsla också haha.

Hur många Britney-konserter har du varit på?

Två stycken hittills, en när hon var här i Stockholm senast år 2004 och den andra för drygt en månad sen i London. Båda var ren magi!

När började du lyssna på Britney Spears?

Jag kan faktiskt stolt säga att jag har hängt med sedan Baby One More Time-tiden i slutet av 90-talet. Jag är glad att jag inte 'gav upp' då när det inte var så coolt att gilla Britney haha.

Vad är det som gör Britney så bra?

För mig är det självklart musiken men också minst lika mycket den inspiration som finns att hämta hos henne. Hon har en energi, drivkraft och ärlig livsglädje som gör att hon tagit sig väldigt långt och jag beundrar den. Hon är en fighter!

Läs Louise Britneyblogg här!