Skvaller från Hollywood

1 av 4 | Foto: Lindsay kom tre timmar försent.
NÖJE

Lindsay Lohan låter journalisterna vänta

Lindsay "Fully loaded" Lohan håller stilen. Till filmintervjuerna i Los Angeles i förrgår var hon mer än tre timmar försenad.

"Går hon hit?" frågade en av journalisterna på Four Seasons Hotel när Fox skyllde förseningen på att Lohan stukat fotleden.

Den verkliga förklaringen till 19-åriga Lohans kullkastande av det späckade pr-schemat kan i själva verket ha orsakats av en praktfest på lördagskvällen.

Eller, som en filmbolagsanställd muttrade i tysthet när den glansögda skådespelerskan till slut anlände:

- Vi hade varnat våra chefer att boka henne för tidigt. Det är samma sak varje gång.

Revansch för Björne Larson i ny filmfestival

Björne Larson totalsågades för regidebuten med "Kill your darlings". Nu försöker han ta revansch i Robert De Niros filmfestival Tribeca. De första reaktionerna från New York tyder på ett betydligt bättre mottagande än i Sverige. Efter visningen i lördags kväll hyllade publiken svensken med stora applåder. Extra draghjälp fick Björne av en av huvudrollsinnehavarna, Andreas Wilson, som var på plats. Alexander Skarsgård valde dock att hoppa av framträdandet. Han stannade i Kalifornien och gick på rockfestivalen Coachella.

”24” slitsamt för Hollywoodskådisarna

"24" är ingen dans på rosor. Inte ens för de vanligtvis så bortklemade Hollywoodskådisarna. Seriens slagsmål, jakter och hårda tag har skapat den ena arbetsskadan efter den andra. Läget är så allvarligt att producenterna tvingats anställa en naprapat för akutinsatser.

Heather sårad av sveket

Tro inte på snacket om att Heather Locklear inte har något emot Denise Richards romans med Locklers exmake, Richie Sambora. När Locklears nya pojkvän, komikern David Spade, häromdagen tillfrågades hur flickvännen mår sa han:

- Hon försöker fortfarande få knivhugget i ryggen att läka.

Magnus Sundholm tycker till:

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM