Agneta Sjödins färglada 50-årsfest – se privata bilderna

Foto: Emma Mattsson
Agneta Sjödin, 50.
NÖJE

Under torsdagen fyllde Agneta Sjödin jämnt.

50-årsdagen i ära ställde hon naturligtvis till med ett hejdundrande kalas.

Gårdagen markerade folkkära TV-profilen Agneta Sjödins 50-årsdag. Självfallet passade Agneta då på att ställa till med fest.

– Temat är Peace, Love och Flower power! Jag gillar det modet också. Jag tror att en ny Flower power-våg är på väg med tanke på hur världen ser ut idag, berättade hon för Gala Magazine dagarna innan födelsedagen.

I sann flower-power-anda bestämde sig Angeta för att hålla kalaset ute i det gröna, eller närmare bestämt i trädgården, och med vädret på sin sida blev det sannerligen ett lyckat spektakel.

På Instagram har gästerna flitigt delat med sig av bilder från festligheterna, och bland de inbjudna syns bland andra Anton Ewald, Tobias Karlsson och Gunde Swan.

När hon ser tillbaka på sina 50 år ångrar hon inget. Men hade gärna kunnat dela med sig av några visdomsord till sitt yngre jag:

– Tänk om jag älskade mig själv då som idag, vad livet hade varit annorlunda. Jag hade vågat mer och känt mig tryggare. Jag skulle säga åt mig att älska mig själv tillräckligt som jag är.

Vad gäller framtiden kan profilen knappt vänta för vad som väntar henne runt hörnan, och hon har insett att 50 inte är någon ålder.

– Jag har många stora spännande händelser framför mig och massor av år på mig att göra fantastiska saker.

ARTIKELN HANDLAR OM