Fansen stora oro för artistens hälsa – superstjärnan slår tillbaka

Post Malones fans är oroliga för superstjärnans hälsa.

Videor på sociala medier visar hur artisten snubblar omkring och har ofokuserad blick på scenen.

Nu slår han tillbaka.

– Jag använder inte droger. Jag mår bättre än vad jag någonsin har gjort i mitt f***ing liv, säger han.

Det är under den pågående turnén ”Runaway” som Austin Richard Post, mer känd under artistnamnet Post Malone, fått fansen att uttrycka sin oro för världsstjärnan.

Fansen ifrågasätter om Post Malone, 24, går på droger och är oroliga över att stjärnan kommer att gå samma öde till mötes som rappare och artister som gått bort efter överdoser, efter att videor på sociala medier spridits.

”Ser ut som han går på droger”

I videorna ser man hur Post Malone agerar märkligt på scenen, ramlar och har ofokuserade ögon som ”rullar bakåt”, skriver Page Six.

”Jag försöker att inte anta något men det ser ut som att han går på droger”, skriver ett oroligt fan på Twitter.

”Jag är verkligen orolig och hoppas att han har personer i sitt liv som hjälper honom” och ”Hoppas att det här inte kommer att bli Mac Miller och Juice Wrld 2.0”, skriver andra.

Stjärnan: Mår bättre än någonsin

Nu har Post Malone själv svarat på fansens kommentarer och sa under sin spelning på fredagskvällen i Memphis i USA att det inte finns någon anledning till att vara orolig, skriver Independent.

– Jag använder inte droger. Jag mår bättre än vad jag någonsin har gjort i mitt f***ing liv. Det är därför jag kan anstränga mig så mycket för dessa konserter och f***ing ramla på golvet och göra allt det där roliga skiten.

Han fortsatte:

– Men för alla som är oroliga där ute, jag uppskattar all kärlek och stöd, men jag känner mig f***ing fantastisk och använder inte droger.

Post Malone i Sverige 2018.
Post Malone i Sverige 2018.

Slutat röka cannabis

Enligt TMZ startade Post Malone ett eget marijuana-företag förra året.

Tidigare i veckan sa artisten till tidningen GQ att han dock har slutat att röka cannabis efter att ha drabbats av en ångestattack på grund av användandet, och att han nu inte konsumerar något ”starkare än alkohol”.

Hiphopstjärnan Post Malone fick sitt stora genombrott för fem år sedan och har haft flera stora världshits sedan dess. Låten ”Rockstar” har nära två miljarder lyssningar bara på Spotify.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN