Kajsa Bergqvist

Kajsa Bergqvist har en ny kärlek

Är sambo med flickvännen Josefin Holmqvist

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

De har kommit tillsammans på enstaka tillställningar, men inte velat säga något om sin relation.

Men nu bekräftar Kajsa Bergqvist för Aftonbladet att Josefin Holmqvist är hennes nya flickvän.

Före detta höjdhopparstjärnan Kajsa Bergqvist, 43, har mött kärleken igen. När Zelmerlöw & Björkman Foundation bjöd in till välgörenhetsmiddag på Hamburger Börs kom Kajsa Bergqvist dit med Josefin Holmqvist, 32, som jobbar på restaurangen Sturehofs bakficka Oktagonen.

De har kommit tillsammans på några få tillställningar förut, men har inte velat säga något om sin relation. 

Är sambor

Kan man titulera er som ett par?

– Ja, det kan man göra. Det går bra, säger Kajsa Bergqvist med ett leende och förklarar kort att de har varit tillsammans ett tag.

Hon är sedan flera år tillbaka bosatt på Norr Mälarstrand i Stockholm och Josefin Holmqvist är folkbokförd på samma adress, så de lever alltså som sambor.

1 av 2 | Foto: Fredrik Wennerlund / Stella Pictures
Kajsa Bergqvist med Josefin Holmqvist.

Kom ut 2011

Kajsa Bergqvist var tidigare gift med Hanna Hanve. De gick skilda vägar 2018 efter två års äktenskap.

Hon har också varit gift med filmregissören Måns Herngren och det var strax efter deras skilsmässa 2011 som Kajsa Bergqvist kom ut som bisexuell i tidningen QX.

– Jag tycker det ska bli extremt skönt att slippa alla spekulationer och rykten. Så, nu är det ute. Nu vet alla. Och det känns bra att prata om det i QX. Sen kommer jag inte vilja prata mer om det här.

Kajsa Bergqvist som numera är verksam som sommelier rönte stora framgångar under sin höjdhopparkarriär. Hon vann bland annat OS-brons i Sydney 2000 och VM-guld i Helsingfors 2005 och var också den första svenska kvinnan att hoppa över två meter. Inomhus är hon världsrekordhållare med 2,08 meter.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I nionde avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” gästar Youtube-profilen Mauri Hermundsson. Linn och Bea avslöjar att en bonde blivit hjärtekrossad efter inspelningen.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

ARTIKELN HANDLAR OM