Billall Omar tillbaka i offentligheten efter svåra olyckan

Hyllas av brodern Nano Omar

Mitt i förberedelserna inför Andra chansen fick Nano beskedet att hans bror råkat ut för en allvarlig trafikolycka.

I dag var Billall Omar tillbaka i offentligheten för att se sin bror uppträda i ”Sommarkrysset.

– Mäktigt både för honom och mig att han var med i dag, säger Nano.

Nano Omars, 32, lillebror Billall Omar, 31, var tillbaka i offentligheten efter att ha råkat ut för en allvarlig trafikolycka tidigare i år.

Han satt i publiken när Nano framförde sin senaste melodifestivalenlåt, ”Chasing river”, i ”Sommarkrysset” och efter programmet var Nano stolt över sin bror.

– Det är skithäftigt. Det är så stort att han vågar ta sig ut offentligt för första gången sedan olyckan – mäktigt både för honom och mig att han var med i dag, säger han till Nöjesbladet.

Billall Omar tyckte också att det var kul att få vara på plats, även om det den här gången blev från publiken.

– Synd att jag inte stod på scenen men jag kommer tillbaka nästa år, sa han i programmet.

Nano: ”Väcker minnen”

Olyckan inträffade för cirka fyra månader sedan och Nano var mitt uppe i förberedelserna inför Andra chansen när han fick beskedet om att hans bror skadats. Han ställde då in flera intervjuer och presskonferenser för att orka stå på scen.

– Man måste orka ta tag i livet i bland även om man helst hade velat ligga under täcket. Det är vid sådana tillfällen man ska ge sig ut. Jag får inte glömma bort att det här är det jag älskar. Det är här jag får ny energi till vardagen. Även om det är tufft så ger det mig ändå så mycket, sa Nano Omar då.

Nano säger att det var väldigt känsloladdat för Billall att sitta i publiken i kväll.

– Det väcker mycket minnen, han sjöng med mig här på Sommarkrysset 2018. Men han kommer tillbaka igen, nästa år får han vara med.

Hur mår han i dag?

– Han mår bra, han är stark och glad – tacksam för att han är kvar och fortfarande är sig själv. Det är klart att det bitvis är tufft men han är en krigarsjäl. Jag har aldrig hört honom säga att det är dåligt i princip, han är så positiv. Inspirerande.

Publisert:

LÄS VIDARE