Bianca Ingrosso lägger ner populära podden

Tar farväl i ett sista avsnitt: ”Vi gör inget som vi inte mår bra av”

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podd – för att rädda vänskapen.

I ett sista avsnitt av det som blivit Sveriges största podcast tar duon farväl.

– Vår vänskap och våra liv är mer viktiga än podden, säger Ingrosso.

Den har rankats som Sveriges största podcast, men nu läggs ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” ner. I ett sista avsnitt som publiceras under tisdagen tar Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, farväl av sina poddlyssnare.

– Det är så mycket med den här podden som har varit otroligt fantastiskt och vi har fått så mycket möjligheter och kärlek från er som har lyssnat. Men vi vill också sluta på topp, säger Stenlöf i podcasten.

Utvecklas på varsitt håll

Bianca Ingrosso förklarar att det handlar om att de vill hålla sin vänskap vid liv.

– Vi känner bara att... Alltså för det första, vår vänskap och våra liv är mer viktiga än podden.

Alice Stenlöf fyller i:

– Att kunna hänga förutsättningslöst, att inte bara ha tid att ses på möten eller stressade i studion. Vi har ett nytt kapitel som vi vill testa på också. Det finns saker som vi behöver göra för att utveckla oss själva på varsina håll, säger hon.

”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B” är Sveriges största kommersiella podcast, med omkring 200 000 unika lyssnare varje vecka, enligt Sveriges Annonsörers mätningar på Poddindex. Under 2019 är det bara Sveriges Radio som har haft fler lyssnare på sina podcasts de veckor som Alice och Bianca har kommit med nya avsnitt.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf fyllde också Globen när de gjorde om podcasten till föreställningen ”Alice & Biancas showcast”, som också streamas på Dplay.

Behöver mer tid för sig själv

När Nöjesbladet träffade Bianca Ingrosso i samband med Kanal 5:s och DPlays höstpresentation förra veckan ville hon inte kommentera podcastens framtid, men betonade att hon behövde börja fokusera mer på sig själv.

– Jag är så sjukt öppen överallt. det är klart att det påverkar relationer, både min kärleksrelation och relationer generellt, sa hon då.

I det senaste avsnittet av ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B”, som fått titeln ”Tack för allt” förklarar hon mer:

– Jag vill börja träna på riktigt nu. Jag vill börja gå på långa promenader, jag vill kunna ha tid att ta mina hundar ut i naturen, säger hon och fortsätter:

– Jag vill kunna jobba så att jag inte är helt död när jag kommer hem utan så jag har energi kvar för att göra saker för Bianca också.


PODD: Så utnyttjar bedragarna svenska kändisar – för att komma åt dina pengar

I nyhetspodden Aftonbladet Daily pratar vi om hur bedragare använder sig av svenska kändisar för att lura dig på pengar.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen


Publisert:

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln