Bingo Rimér blev av med körkortet: ”Fullständigt hjärnsläpp”

Fotografen ville imponera på Tinder-dejt – fick tillbaka körkortet i veckan

Bingo Rimér.
Bingo Rimér.

Bingo Rimér blev av med körkortet efter en fortkörning.

Kändisfotografen berättar själv om händelsen där han ville imponera på sin Tinder-dejt.

”Livet leker verkligen tills jag får ett fullständigt hjärnsläpp”, skriver han på Instagram.

Det var i somras som händelsen inträffade, när Bingo Rimér, 45, hade varit på en Tinder-dejt, skriver han i Instagraminlägget.

Han skriver att han hade blivit stoppad i en rutinkontroll av polisen kvällen innan och att han, samma kväll som han fick körkortet indraget, såg polisen på samma ställe igen.

”Jag vinkar glatt till polisen som tittar igenkännande på min glänsande sportbil när jag passerar. Vid min sida sitter en snygg blondin. Livet leker verkligen tills jag får ett fullständigt hjärnsläpp”, skriver han.

”Idiotiskt anfall”

Han fortsätter.

”På vägen tillbaka en timme senare så är det som min dumma adhd-hjärna helt och hållet slutar att fungera. För strax innan poliskontrollen är det en lång raksträcka. Klockan är en bit efter midnatt och gatan är helt tom på folk. Jag trycker till på gasen i ett idiotisk infall för att visa hur bilen sticker iväg. Jag känner hur det pirrar i hela kroppen. Sen trycker jag hårt på bromsen. Allt är över på en hundradels sekund.”

Slog sig själv i ansiktet

Ut ur buskarna kom då en polis med en laserkanon handen.

”Det kändes som jag gav bort mitt körkort. Jag slog mig själv i ansiktet. Helst ville jag slå någon. Slå den där idioten blodig som är så in i helvete korkad. Men idioten var ju jag och jag fick själv möta skammen.”

Bingo Rimér skriver att det värsta var att han skulle åka till sin pappas minnesstund kort därefter och skämdes ännu mer när han tänkte på hur besviken hans pappa hade blivit över det omogna beteendet.

Kändisfotografen skriver att han fick tillbaka körkortet förra veckan.

Aftonbladet har sökt Bingo Rimér.

Publisert:

LÄS VIDARE