Skådespelaren Tricia Lynn McCauley hittad död i bil – man gripen

Försvann under julhelgen – polisen misstänker mord

Foto: triciamccauley.com
NÖJE

Hon försvann på juldagen.

Nu har skådespelaren Tricia Lynn McCauley hittats död i sin bil, 46 år gammal.

Före polisens fynd sågs den misstänkta mördaren köra runt i bilen, skriver TMZ.

Skådespelaren Tricia Lynn McCauley har hittats död, 46 år gammal.

Hon ska ha försvunnit under julhelgen. Enligt TMZ uteblev hon från en julmiddag på juldagen. Enligt Wahington Post försvann hon på vägen till middagen hos en vän, halv fem på juldagens eftermiddag skrev hon till vännen att hon var på väg, men hon kom aldrig fram och var sedan inte nåbar på sin telefon. Hon uteblev sedan från sin flight från Washinton DC under gårdagen.

Körde runt i hennes bil

I dag hittades hon död i sin bil i centrala huvudstaden. Polischef Peter Newsham meddelade vid en presskonferens i dag att McCauleys kropp bar tydliga spår av våld.

Dödsfallet bekräftades även av hennes bror Brian McCauley, på en Facebooksida som anhöriga använt under de senaste dagarnas sökande efter skådespelaren:

”Tricia är död, de har hittat hennes kropp. Tack alla för all er hjälp, stöttning och kärlek. Till hennes familj i Washington, jag vet att det var så hon såg er, tack för att ni fanns där under alla år”.

Enligt TMZ misstänker polisen mord, strax efter midnatt lokal tid grep de en misstänkt man när han körde runt i kvinnans bil, en tvådörrars Toyota Scion hatchback, som kändes igen av ögonvittnet.

Rånade apotek med kvinnans bil

Polisen söker efter upplysningar från privatpersoner, och har fått uppgifter om att mannen tidigare under gårdagskvällen genomförde ett rån mot ett apotek, och då attackerade ett par personer ur personalen. Enligt uppgifter körde han då McCauleys bil. Polisen uppger att mannen inte har någon given koppling till McCauley.

McCauley arbetade främst i Washington DC men var även stand in för Jenna Dewan-Tatum, 36, i dansfilmen ”Step up” från 2006 med Channing Tatum i huvudrollen. Hon arbetade även med reklamfilmer och dubbade film samt höll i yogapass.