”Jag tyckte inte att jag var sämst”

NÖJE

Läs hela chattet med ”Idol”-Maria

   Maria Albayrak säger: Hallå allihopa, nu är jag här.

cutie säger: alltså jag vill bara säga att du var bäst jag har gillat dig från början jag älskar din röst kan fortfarande inte fatta att du åkte ut..alltså vem som helst förutom du...kommer du forsätta att sjunga eller ska du börja med juristlinjen?...du är helt lungt bäst..hade bra kram

   Maria Albayrak säger: Tack så mycket. uppskattar verkligen allt. Det känns jättejobbigt för tillfället, men jag ska fortsätta med musiken. Vi får väl se hur det går med juridiken. Det beror väl på hur det går med musiken efter idol.

s-vall säger: Hej! hur känns det så här i efterhand? ångrar du att du valde den låt du valde? hur som helst tycker jag att du var en av dom bästa, skön röst! lycka till i fortsättningen!

   Maria Albayrak säger: Tack så mycket. Nej, jag ångrar ingenting, varken låten eller mitt framträdande. Jag blev chockad att det blev jag som fick åka ut.

Vanessa säger: Hej Maria! Vill bara säga att du va den absolut bästa i IDOL! Skulle du kunna söka till IDOL igen nästa år? Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? DU ÄR BÄST *kramar*

   Maria Albayrak säger: Tack så mycket! Nej, jag kommer nog inte söka nästa år. Jag tror inte att jag skulle klara av den stressen och pressen igen. Jag är nöjd med vad jag presterade i år.

Om tio år har jag förhoppningsvis stadigt sällskap, kanske barn. En stadig erfarenhet från musikbranschen. Och så har jag upplevt en massa saker som jag vill göra nu.

maria-fans säger: Vem tyckte du sämst om av idol-juryn ?

   Maria Albayrak säger: Jag tycker inte sämst om någon, och inte bäst om någon heller. Svårt, för jag känner inte någon så bra. Men jag respekterar deras kritik.

Joe81 säger: Vem i juryn känner du gav dig bäst kritik som du kan ta åt dig och lära dig av?

   Maria Albayrak säger: Alla har gett mig bra kritik, men den som har stöttat mig mest än Daniel och Peter.

jevva säger: varför åkte du ut tror du?

   Maria Albayrak säger: Svårt... Ingen aning faktiskt. Jag är stolt över det jag presterade. Men folket sympatiröstar nog på deltagare som blir sågade av juryn eller på de som är klockrena.

Fredrik säger: Hej maria! har du någon pojkvän just nu? ps. du är väldigt söt!

   Maria Albayrak säger: Tack så mycket! Nej, jag är singel för tillfället, men jag spanar.

Folket sympati- röstar nog på deltagare som blir sågade av juryn”

coolamannen säger: När började du sjunga?

   Maria Albayrak säger: För cirka fem sex år sedan. Jag kan inte påstå att det var bra, men jag fick en bättre röst för cirka ett och ett halvt år sedan.

heej säger: hejhej =) va har du för tips till dom som åxså vill bli artister ??

   Maria Albayrak säger: Vara sig själva. Tycka om det de vill göra. Tro på sig själv. Kunna ta både bra och dålig kritik. Men mest att ha kul och stå för den man är.

säger: Hej,,,,vem tycker du är värdig att vinna idol 2005?

   Maria Albayrak säger: Nu när jag har åkt ut, hehe, så hoppas jag på Sebastian. Han har "det". Jag tror att det blir en kille.

superduper säger: ey, varför tycker du att tjejr och killar inte ska tävla mot varandra?

   Maria Albayrak säger: För att det är fler småtjejer som ringer och röstar för att de kan vara lite småkära i killarna. Jag kommer ihåg själv hur det var när jag gillade Backstreet Boys. Man kanske inte bryr sig om att de sjunger lite falskt.

ok säger: vem tror du kommer längst av tjejerna som är kvar?

   Maria Albayrak säger: Jag hoppas på Marième, men jag tror på Sibel. Men jag hoppas definitivt på Marième.

idol_fan säger: hej maria! vill bara säga att du är jätteduktig och att det inte var din tur ännu! sedan undrar jag om det är någon som funnit kärleken i idol? / IDOL ÄLSKARE

   Maria Albayrak säger: Tack så mycket, det värmer! Funnit kärleken? Inte vad jag har märkt av. De flesta har flick/pojkvänner, så jag tror inte att någon har funnit den. Det är en annan sorts vänskap.

Hoper säger: Så blev du kär i någon av killarna då? :-)

   Maria Albayrak säger: Nej, grabbarna är jätteroliga att vara med, men det är inte min typ.

louise säger: Vem är din favoritartist? Ha det så bra. Kram

   Maria Albayrak säger: Jag har så många, gud vad svårt. Jag har favoriter från Metallica till Madonna till Aretha Franklin. Men jag lyssnar mycket på Destiny's Child.

Naa säger: vem tror du åker ut nu på fredag ??

   Maria Albayrak säger: Svårt att svara på. Förra veckan trodde jag att den som presterade sämst på scen skulle åka ut, men jag tyckte inte att jag var sämst. Så jag kan inte svara på det.

dman säger: Hej Maria! Har du stukat foten nån gång?

   Maria Albayrak säger: Va??? Jag jag spelade handboll när jag var sju år, så det har väl hänt någon gång.

Lilla Mi säger: Tjingeling. Vem skulle du vilja sjunga en duett med? Lycka till i framtiden!

   Maria Albayrak säger: Tjingeling tillbaka! Jag skulle kunna tänka mig en rockduett med Sebastian för han passar min stil. Annars skulle jag kunna tänka mig från Bryan Adams till Justin Timberlake till Marc Anthony. Alla de där balladkillarna. Eller sångaren i Three Doors Down.

säger: hej vilket land kommer du ifrån?

   Maria Albayrak säger: Jag är född i Sverige men mina föräldrar är från Turkiet. Men jag är syrian.

mumle säger: ska du å cindy bilda ett band??

   Maria Albayrak säger: Hahaha! Det vet man aldrig, det kanske dyker upp någonting. Det var nog mer på skoj.

Moderator säger: Då tar vi sista frågan

Lisa säger: Hej Maria, vad var det roligaste med Idol?

   Maria Albayrak säger: Det roligaste var att få träffa en massa olika människor. Hela erfarenheten med Idol var kul. Att få göra det man älskar, sjunga och dansa, träffa sångpedagog m.m. Sedan åkte man ut och blev ledsen.

   Maria Albayrak säger: Tack för att ni har tagit er tid att chatta med mig! Tack alla som har ringt och röstat, Tack för stödet, jag uppskattar verkligen allt. Men jag kommer snart tillbaka!

Moderator säger: Då tackar vi Maria för att hon ville vara med och chatta, och tack för alla bra frågor!