Nöje

– Förlåt, Mr Cruise

NÖJE

Tv-kanal ber Tom om ursäkt för vattenattacken

Tom torkar ansiktet med en handduk.
Tom torkar ansiktet med en handduk.

Channel 4, tv-kanalen som låg bakom den omtalade vattenattacken på Tom Cruise, ångrar sig.

– Det hela var menat som ett lättsamt litet skämt, snarare än ett elakt hyss och vi vill be om ursäkt till Mr Cruise för den skada som det här kan ha orsakat, sa tv-kanalen i ett pressmeddelande, enligt AP.

Busstrecket, som gick ut på att spruta vatten i Tom Cruises ansikte, mitt under en vanlig intervjusituation, skulle ingå i en ny komediserie på brittiska tv-kanalen Channel 4, där temat är att driva med kändisar. Nu ber kanalen om ursäkt och det är osäkert om inslaget någonsin kommer att visas.

Släppts mot borgen

De fyra män som var inblandade arresterades direkt efter händelsen, men har nu släppts mot borgen, uppger den amerikanska filmsajten IMDB.com.

– Vi väntar och ser om Tom Cruise vill gå vidare med händelsen. Det kan bli aktuellt att väcka åtal, ska en talesmann för Scotland Yard ha sagt.

Det var på premiären av ”Världarnas krig” i London, som dramat uppstod. Just när Tom skulle besvara en fråga från en Channel 4-reporter, blev han nersprutad med vatten från en vattenpistol-microfon. Tom blev märkbart irriterad och sa upprepade gånger att reportern i fråga var en idiot.

Toms blivande fru Katie Holmes fanns också på plats på premiären men undslapp vattenstrålarna.

Osbourne hämnades

Enligt brittiska tidningen Daily Mirror ska även Sharon Osbourne ha blivit utsatt för ett liknande vattenbus på en filmpremiär i London förra månaden. Men hon bestämde sig för att ta lagen i egna händer och besvarade angreppet med att hälla en hink med vatten över gärningsmannen.

Läs också

Teresa Tingbrand

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd – handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje