”Blondinbella” dissad av sin psykolog

”Ville sjunka genom jorden”

Publicerad:
Uppdaterad:
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip.

NÖJE

Isabella “Blondinbella” Löwengrip blev dissad av sin psykolog.

Efter besöket ifrågasatte denne om hon och bloggerskan verkligen skulle fortsätta ses och skyllde på att det inte fanns fler tider.

”Där ville jag sjunka genom jorden.” skriver Löwengrip på sin blogg.

Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 27, berättar på sin blogg om psykologbesöket som inte riktigt gick som planerat. Efter ett turbulent år med bland annat en tuff skilsmässa kände hon att hon behövde hitta någon professionell att prata med.

“Jag klev in till psykologen. Skakade hand men glömde säga vad jag hette eller ta in vad hon hette”, skriver hon på bloggen.

Pratade i 45 minuter

Hon berättar hur hon la sig i soffan och började prata.

“Jag hamnade i min egen värld och tyckte att jag kom fram till en massa vettiga slutsatser. När det väl blir tyst, efter 45 minuter, så säger hon: ´Jag tänkte presentera mig själv så att du vet lite om mig.´ Där ville jag sjunka genom jorden.”

Löwengrip bad om ursäkt och ville boka en ny tid. Då kom nästa diss från psykologen.

“Du får fundera på om jag är rätt för dig, det handlar ju om kemi så du får känna efter när vi skiljs åt” säger hon enligt bloggerskan.

”Typiskt mig”

Därefter sa psykologen att hon var fullbokad en lång tid framöver. Nu skäms Löwengrip över sitt beteende.

“Så typiskt mig att bara rusa in, inte ta in situationen eller småprata med henne och sedan gasa på utan stopp. Nu får jag nog leta vidare…” skriver hon.

Publicerad:

LÄS VIDARE