Har inte råd med bröllop

avAnna Sköld

Publicerad:
Uppdaterad:

"Ensam mamma söker"- Anette och Richard har köpt pool för pengarna

Foto: Roger Lundsten
Den bruna villan i bakgrunden har utrustats med pool vilket har lett till ett hål i plånboken och uteblivet bröllop för Anette och Richard.

För två somrar sedan tände det till mellan kassachefen Anette Moli n, 36, och snickaren Richard Ruljeff, 42, i ”Ensam mamma söker” på TV3. De förlovade sig på hösten, men har fortfarande inte skridit till altaret.

– Vi är fortfarande ­lika kära och vi vill gifta oss, men vi har inte råd. Alla pengar har gått till vårt hus. Vi har byggt pool och budgeten har dragit i väg. Sen köpte vi en hund och var tvungna att köpa en ny bil också, så vi har skjutit fram giftermålet, säger Richard.

Hunden heter Rocky och är en rottweiler på ett och ett halvt år.

– Det är vår lilla bebis, berättar Richard.

Fler barn blir det inte. Den 360 kvadratmeter stora villan i Partille är redan fylld till bredden med barn. Richards son Robin, 19 samt Anettes tre barn Rebecca, 17, Albin, 15, och Elias, 11. Då och då kommer även Richards yngre barn Frida, 18, och Jonas 14, som vanligtvis bor hos sin mamma, på besök.

Flera gånger har skvallersparvar tisslat om en fnurra på tråden mellan paret, senast för några veckor sedan. Men det är bara ”skitsnack” enligt Richard.

– Det stämmer absolut inte. Det är ingen kris här utan lugnt och sansat. Jag är hemma i vårt hus och lägger golv. Men när man är känd finns det alltid folk som spekulerar.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!