Klick!

Sheen stämmer Warner – på 660 miljoner kronor

Av: 

Tobias Lundgren

NÖJE

Efter att Sheen fått sparken från ”2 1/2 män” i måndags hotade han skaparen Chuck Lorre och studion Warner med en stämning.

Nu har skådespelaren förverkligat hotet – och kräver 100 miljoner dollar.

Charlie Sheen fick sparken från succéserien efter att han ett flertal gånger attackerat Lorre och andra personer inom produktionen. Efter beskedet hävdade Sheen att det var den bästa dagen i hans liv och att han ändå kommer att få betalt eftersom han planerade att stämma studion.

Och nu är stämningen inlämnad. I den hävdar Sheen att Warner brutit mot sitt kontrakt när de sa upp honom och han kräver därför 100 miljoner dollar i ersättning - drygt 660 miljoner kronor.

”Ni blev varnade”

Efter att stämningsansökan var inlämnad twittrade Sheen: "Torped avfyrad. Ni bolagstroll blev varnade. Och nu har ni blivit stämda!”

Pengarna som Sheen kräver ska bland annat gå till att betala filmteamets löner för de åtta uteblivna avsnitten under säsongen.

”Tillfredsställer sitt ego”

Enligt TMZ säger Sheens advokat Martin Singer:

– Chuck Lorre tror att han är så pass rik att han kan besluta om att ta ifrån filmteamet deras löner bara för att tillfredsställa sitt ego, och sedan skylla allt på showens stjärna.

Singer hävdar också i domstolsdokumentet att Sheen blev avskedad när han var sjuk. Något som är emot lagen i Kalifornien.

ANNONS

Beställ muminmuggen Fiske lagom till Mumindagen - nu till rabattpris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Köp muminmuggen här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!