Mode

Rätt i rufsigt

NÖJE

Veckans stilikon är modellen Suki Waterhouse

Just nu inspireras vi av modellen och skådespelerskan Suki Alice Waterhouse 60-talsinspirerade stil. ­Denna 22-åriga brittiska upptäcktes redan som 16-åring på en pub i London och bestämde sig direkt för att hoppa av skolan för att satsa fullt ut på modellkarriären. Det visade sig vara ett lyckat beslut – numera har hon bland annat jobbat för Burberry, H&M och Pepe Jeans och dessutom har hon prytt omslaget på brittiska Elle.

Att Suki Waterhouse gör sig bra framför kameran är ingen nyhet, men denna multitalang gillar också att stå bakom kameran och förra våren visade hon upp sina egna fotografier i utställningen ”I’ll be your mirror” i London.

När hon inte jobbar hänger hon med vännerna Cara Delevingne och Georgia May Jagger, och sedan ett år tillbaka dejtar hon skåde­spelaren Bradley Cooper.

Suki Waterhouses rockiga ­attityd passar perfekt till klassiska plagg och feminina silhuetter med starka 60-talsinfluenser som hon matchar med en rufsig frisyr. Gillar du hennes stil? Följ hennes Instagramkonto, sukiwaterhouse!

Spana in Sukis klassiska stil med en feminin touch i bildspelet!

AV: Karoline Andersson FOTO: Bulls, AP

ANNONS EXTERN LÄNK

20% på nästan allt för alla club Lyko medlemmar! Gå med i klubben & handla här

Lyko SE

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Mode

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode