Stjärntatueraren pekas ut som Kinnamans nya kärlek

1 av 6 | Foto: Cleo Wattenström på Instagram.
NÖJE

Kärleksfest på Way out west!

Under helgen kunde festivalbesökarna se ett särskilt lyckligt par frottera sig med gräddan av kändis-Sverige – Joel Kinnaman och Cleo Wattenström.

– De stod och hånglade och hängde under hela festivalen, säger en festivaldeltagare som fick en glimt av paret.

Joel Kinnaman har tidigare varit tillsammans med skådespelaren Olivia Munn, men i april kom chockbeskedet: paret har gjort slut.

Som om det inte var nog sågs Olivia Munn tillsammans med NFL-spelaren Aaron Rodgers för bara någon månad sedan. Men nu kommer lugnande nyheter som ett brev på posten för de som oroat sig över den svenske hollywoodhunkens kärleksliv.

Han verkar nämligen ha hittat en ny käresta, 22-åriga tatueraren och modellen Cleo Wattenström, som hyllats av bland andra den vältatuerade sångerskan Rihanna. Stjärnan har tidigare lagt upp en bild av Wattenström på Instagram med hashtaggen #dopedealershit.

”Kunde inte slita händerna från varandra”

Under lördagen kom Kinnaman och Wattenström tillsammans till klubben Lounge som hade kändisfest.

– De stod och dansade och hånglade på vip-området, säger ett vittne på plats till Nöjesbladet.

På festen, arrangerad av nattklubbsprofilerna Saurabh Sinha, Damon Rasti och Eija Skarsgård, minglade de runt med andra kändisar på den exklusiva listan. Andra som dök upp på festen var Alicia Vikander, Andreas Kleerup, Icona Pop samt brödraparen Alexander och Bill Skarsgård och Josef och Fares Fares.

Mellan pussarna och turerna på dansgolvet så passade Cleo Wattenström på att dela ut visitkort till de andra gästerna, men återvände snabbt till Kinnamans sida.

– De kunde inte slita händerna från varandra.

Nöjesbladet har sökt Cleo Wattenström utan framgång.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!