10 saker som bara långhåriga kan förstå

Av: Elina Malm

Publicerad:
Uppdaterad:
Kourtney och Khloe Kardashian är två kvinnor med riktigt fina långa svall.
Foto: Splash
Kourtney och Khloe Kardashian är två kvinnor med riktigt fina långa svall.

NÖJE

Ett långt svall är vackert men kan ställa till en rad i-landsproblem. Här är 10 saker som alla med långt hår garanterat känner igen.

1. När du bär en stor halsduk och håret lägger sig som en heltäckningsmatta kring huvudet om du har det utsläppt, alternativt att du har det innanför och du får en tillfällig page vare sig du vill eller inte.

2. Med ett långt hår kan det ibland fastna grejer och det är inte helt omöjligt att du hittar klädludd, småkryp och även matrester.

3. Du sätter upp håret i en hög tofs innan du hoppar upp på löpbandet, men ändå är det för långt och det klibbar fast på ryggen och i armvecken.

4. Att det tar hur lång tid som helst för håret att självtorka. Men även att föna håret kräver sina avsatta timmar för att få det torrt.

5. Vissa hundraser fäller mycket hår och även långhåriga personer. Hur ofta hittar man inte milslånga hårstrån precis överallt?

6. När håret fastnar i dragkedjan eller i övriga jackdetaljer – varje gång!

7. Du har precis applicerat läppstift, det kommer en vindpust och vips är halva luggen fastklistrad i ansiktet.

8. Borsta ett långt hår borde anses som en fysisk aktivitet och kanske till och med kan inkluderas till ditt armpass på gymmet. För att inte tala om att föna ett hår med en tung fön...

9. När du sover med fuktigt hår och vaknar med lockar samt en hårvolym likt en pudelrockare från 80-talet.

10. På sommaren när du har utsläppt svall och det är femhundra grader varmt i nacken men du vill ändå inte sätta upp håret för att det är hett med beachlockar till outfiten. Ett problem om något...

Gillade du den här artikeln? Glöm inte att gilla Theyouway (extern länk) på Facebook för att ta del av fler spännande nyheter, tips och riktigt bra tävlingar!

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN