John Mayer

John Mayer utsatt för inbrott

avPatrik Jäverbo

1 av 2 | Foto: Richard Shotwell / AP TT NYHETSBYR N
John Mayer.

Tidigt på fredagen lokal tid utsattes musikern John Mayer för ett inbrott i sitt hus i Beverly Hills. Någon ska ha krossat en fönsterruta i sovrummet på stjärnans hus och tagit saker för miljontals kronor.

Under fredagen fick artisten John Mayer ovälkommet besök i sitt hem, någon eller några personer krossade en ruta och tog sig in i stjärnans hus. Enligt källor till TMZ blev stjärnan av med bland annat musikutrustning och personliga ägodelar. Tjuvarna ska även ha kommit över delar av musikerns klocksamling, stöldgodset uppgår till ett värde av mellan en till två miljoner kronor enligt källor till nyhetskanalen.

Ingen ska ha varit hemma vid tiden för inbrottet, och det är även oklart om inbrottslarmet var på eller inte.

Flera brott mot kändisar

Runt lunchtid upptäckte en säkerhetsvakt det trasiga fönstret och larmade polisen som kom till platsen och kunde bekräfta att ett inbrott ägt rum.

För tillfället finns det inga misstänkta brottningar och stjärnan har ännu inte kommenterat ärendet.

Under året har flera stjärnor utsatts för brott, i tisdags blev ”Despacito”-stjärnan Daddy Yankee bestulen på juveler från ett hotell där han bodde till ett värde av mellan 20–30 miljoner kronor, och veckan innan det rånades rapartisten Tekashi 6in9ine i New York.

ARTIKELN HANDLAR OM

John Mayer

Inbrott