Michael Bublé lägger av: ”Står inte ut”

NÖJE

Han blev pappa igen för bara några månader sedan – och sonen Noah är äntligen friskförklarad efter att ha kämpat mot cancer.

Ändå väljer världsstjärnan Michael Bublé nu att ge upp kärriären.

– Jag går i pension. Hela min uppfattning om livet har förändrats, säger han till brittiska Daily mail weekend magazine.

Michael Bublé, 42, är aktuell med ny musik. Men albumet ”Love”, som släpps den 16 november, blir också hans sista skiva.

I en intervju med brittiska Daily mail weekend magazine förklarar den kanadensiske sångaren att sonen Noahs cancerbesked har fått honom att omvärdera livet och ifrågasätta kändisskapet.

– Jag står inte ut med det här längre, kändisnarcissismen. Det här är min sista intervju, jag slutar. Jag har gjort en perfekt skiva och nu kan jag avsluta på topp, säger Bublé till magasinet.

Michael Bublé och hustrun Lusiana Lopilato, 31, har tre barn, varav äldsta sonen Noah har kämpat mot levercancer de senaste två åren. 2017 berättade Bublé att Noah mådde okej. Enligt de senaste rapporterna ska han också vara på bättringsvägen, vilket sångaren bekräftar i intervjun.

Men på grund av sonens sjukdom började Bublé ställa in flera av sina åtaganden. Även Lusiana Lopilato pausade sin skådespelarkarriär.

Han berättar för Daily mail weekend magazine att hans tidigare oro för biljettföreställningen och tankar vad publiken skulle tycka om honom förändrades när Noah insjuknade. I stället började Bubleé ”skämmas över sitt ego”.

– Jag bestämde att jag aldrig mer skulle läsa mitt namn i tryck eller ägna tid åt en recension, och det har jag aldrig gjort. Jag bestämde också att jag inte ska lägga tid på sociala medier, och det har jag heller aldrig gjort.

Han fortsätter:

– Det är svårt att gå igenom, men det har ändrat allt för mig, mitt syfte i livet.

Förutom sonen Noah har Bublé och Lopilato två år gamla sonen Elias samt snart tre månader gamla dottern Vida.

Michael Bublé har vunnit fyra Grammys och sålt över 75 miljoner skivor.

1 av 3 | Foto: Andy Kropa/AP
Michael Bublé och Luisana Lopilato.
Här är de mest streamade låtarna på Spotify 00:60
ARTIKELN HANDLAR OM