Efter programmet: ”Farmen”-bråket fortsätter på sociala medier

Mahsa: ”Han fortsätter att kränka mig”

avAlex Hartelius

NÖJE

Konflikten mellan ”Farmen”-deltagarna Mahsa Farajollahi och Göran Söderlund har inte undgått tv-tittarna.

Bråket har efter programmet trappats upp ytterligare på sociala medier.

– Jag är väldigt förvånad att han fortsätter att kränka mig även efter ”Farmen”, säger Mahsa Farajollahi till Nöjesbladet.

”Farmen”-deltagaren Mahsa Farajollahi, 29, upplevde att Göran Söderlund, 66, nedvärderade och kränkte henne under deras tid på ”Farmen”. I programmet har hon flera gånger varit tydlig med att hon vill ha ut honom och beskriver det som att han satte sig över henne.

– Det har varit väldigt riktat mot just mitt håll. Hade han varit så mot alla hade jag inte reagerat lika starkt. Jag tyckte att han kränkte mig, säger Mahsa till Nöjesbladet.

På sin instatory har hon delat med sig av en bild från programmet där hon gråter i en synk. Inlägget har kommenterats av Göran som skriver:

”Har måsen fått tvål i ögat?”

– Tydligen tycker han att jag ser ut och låter som en mås. Sen har han kallat min mamma för ”tunnbröd”. Jag är väldigt förvånad att han fortsätter att kränka mig även efter ”Farmen”, säger Mahsa.

1 av 4
Mahsa.

Göran: ”Jag driver ju bara”

Göran Söderlund säger till Nöjesbladet att han känner sig missförstådd och att kommentarerna bara är på skämt. Han förklarar även vad han menar med ordet ”tunnbröd”.

– Personer i de här åldrarna verkar ju inte förstå mina uttryck. Tunnbröd handlar ju om att hennes mamma gnällt om något. Det är ord som beskriver någon som gnäller för gnällandets skull, säger Göran.

”Tvål i ögat” säger han är en referens till något som hände på ”Farmen” och inte har något med själva bilden att göra.

– Hon fattar ju ingenting. Hon förstår inte sarkasm. Jag driver ju bara med henne.

Varför kommenterar du hennes inlägg om du nu stör dig så mycket på henne?

– Varför jag kommenterar? Därför att hon får alldeles för mycket utrymme och agerar som en prinsessa. Något ansvar får hon ju ta.

ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen