TV4

TV4: ”Vi tar det här på största allvar”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Efter kritiken mot ”Äntligen hemma” har TV4 inlett en egen granskning.

– Vi vidtar de åtgärder som krävs för att de som jobbar med våra program ska trivas på sin arbetsplats, säger Frida Olsson, exekutiv producent.

Frida Olsson är exekutiv producent för ”Äntligen hemma” på TV4. Hon har läst Björn Christiernssons kritik mot arbetsförhållandena på tv-programmets redaktion, som nu får stöd av såväl nuvarande programprofilen Bo Rappne som av de tidigare ”Äntligen hemma”-programledarna Lulu Carter och Jimmy Schönning.

– Vi tar deras upplevelse på största allvar och har en dialog med produktionsbolaget. Det är jätteviktigt för oss att inte bara våra profiler utan alla som arbetar med våra program trivs på sin arbetsplats, säger hon.

Var ligger TV4:s ansvar i att se till att de som jobbar med ett program som ni sänder faktiskt mår bra?

– Det är självklart att vi har ett ansvar. Det vi gör nu är att ta den här dialogen med produktionsbolaget och vidtar de åtgärder som krävs för att de som jobbar med våra program ska trivas på sin arbetsplats.

Vad rör det sig om för åtgärder?

– Vad som exakt kommer ske kan jag inte specificera i nuläget utan det är en löpande dialog.

Nöjesbladet har utan framgång sökt ”Äntligen hemmas” producent på produktionsbolaget Meter, Daniel Röös, för kommentarer om den nya kritiken mot arbetsmiljön på redaktionen.

ANNONS

Vinterns stora rea hos Cellbes är här! Upp till 60% rabatt på tusentals varor. Röda priser gäller!

Extern länk från Cellbes SE

Handla nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

TV4

Äntligen hemma