Hudson stäms för stöld av hemlig idé

NÖJE

Ska ha stulit idé om håraska

Ett företag stämmer skådespelerskan Kate Hudson för att ha stulit deras idé om hårprodukter med vulkanisk aska i, uppger Us magazine.

Foto: Kate Hudson.

Enligt företaget 220 Laboratiories i Los Angeles ska de ha presenterat idén med håraskan för skådespelerskan Kate Hudson och hårstylisten David Babali. Sedan ska ett muntligt kontrakt upprättats att företaget skulle utveckla produkten med Hudson och Babali. Men istället hävdar nu företaget att Hudson och Babali stal deras hemliga lista med ingredienser och försökte hitta en bättre affär hos någon annan.

”Aldrig träffat dem”

Dessutom ska duon ha använt företagets pr-bilder när ett team samlade den åtråvärda vulkaniska askan.

– Kate och hennes advokater har just fått reda på klagomålet, som hon ännu inte har delgivits. Kate känner inte målsäganden och har aldrig träffat dem eller pratat med dem. Hennes representanter anser att det här inte har någon grund och kommer att svara kraftfullt, säger skådespelerskans representant.

Hudson och Babali stäms bland annat för bedrägeri, förskingring av affärshemlighet och kontraktsbrott. 220 Laboratiories kräver en hittills ospecificerad summa pengar för skadorna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!