Klick!

Man sökes – i tv

Av: 

Mirja Lundqvist

I vår ska bloggaren och singelmamman Linda Rosing hitta mannen i sitt liv i tv. – Det känns nervöst, det är ju inte varje dag man gör något sånt här! Det ska bli jättekul att få dejta olika killar och lära känna dem och förhoppningsvis så träffar jag en trevlig man att dela mitt liv med.
I vår ska bloggaren och singelmamman Linda Rosing hitta mannen i sitt liv i tv. – Det känns nervöst, det är ju inte varje dag man gör något sånt här! Det ska bli jättekul att få dejta olika killar och lära känna dem och förhoppningsvis så träffar jag en trevlig man att dela mitt liv med.

NÖJE

Nu vill singelmamman Linda Rosing hitta mannen i sitt liv, och hon ska göra det i sitt eget tv-program.

Men en sak får tittarna inte se:

– Jag kommer INTE att ha sex i tv, säger Linda.

2003 hade Linda och Micke sex framför kamerorna, något som inte ska upprepas den här gången säger hon.

2008 är året då Linda Rosing, 34, utbildade sig till flygvärdinna, fick tillbaka sin dotter och startade en blogg som snabbt blivit en av Sveriges största.

För första gången i sitt vuxna liv har hon också levt som ensamstående. Men nu är singelmamman redo att träffa en ny man och hon ska göra det inför hela svenska folket i dejtingprogrammet ”Den rätte för Linda” som sänds i Kanal 5 i vår.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska Linda lära känna olika killar genom allt från middagar och sparesor till romantiska weekendresor.

– Jag känner att jag inte vill vara ensam längre, jag vill träffa någon att dela mitt liv med. Programmet går ut på att jag ska hitta min drömman. säger Linda till Klick!.

Varför vill du göra det i tv?

– Varför inte? Jag är jätteglad för att jag får chansen att träffa killar från hela landet, killar som jag kanske inte skulle träffa normalt sett.

Utseendet inte är det viktigaste, menar Linda. Däremot ska drömmannen ha ”humor, självdistans och vara självständig”.

En bra förebild

– Och han ska vara en bra förebild för mina barn. En person som mina barn kan se upp till och känna sig trygg med.

Kommer dina barn att vara med i programmet?

– Det är inte bestämt ännu.

Hoppas du på bröllop?

– Man ska aldrig säga aldrig, men först vill jag träffa någon som det känns bra med.

Lindas avtal med tv-kanalen förbjuder henne från att inleda ett förhållande eller ha sex med någon som inte medverkar i programmet.

Inget sex i tv

– Så är det. Meningen är ju att jag ska hitta någon där. Och jag kommer INTE att ha sex i tv. Folk tror tydligen det, men det kommer inte att bli något snaskprogram, säger hon med eftertryck.

Vad gör du om du råkar träffa kärleken före programmet?

– Det kommer inte ske, men skulle det göra det så får han väl söka till programmet som alla andra. Det är ingen som får någon gräddfil!

Hur känns det att ha sexförbud i flera månader?

– Jag har ju inte haft sex hittills på väldigt länge. Träffar jag någon som jag känner attraktion till är sex naturligt, men det är inga problem för mig att vara utan. Jag får väl trösta mig med godis om jag känner lust, skratt!

Skulle du kunna tänka dig att leva ett vanligt, anonymt Svensson-liv?

– Nej, det är absolut inte min grej. Jag vill vara där jag är i dag. Jag trivs med att vara känd och ångrar ingenting. Det är mitt val. Annars skulle jag ju inte vara där jag är i dag med en blogg som går bra och allt, säger Linda.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!