- Jag älskar Stockholm

NÖJE

Will Smith satsar på turnépremiär i Sverige

Succé-showen på Hötorget gav mersmak.

Nu planerar Will Smith en Europaturné med Stockholm som premiärstad.

- Inget går upp mot att stå på scen, det är så bra så jag får stånd, säger han.

Foto: Hade svårt att få tjejer Will Smith var inte särskilt poppis innan han blev känd. - Men sedan kom jag på att jag kunde ta humorn till hjälp för att få sex. Får du en tjej att skratta är hon din, säger han.

Will Smith är på strålande humör när Aftonbladet träffar honom dagen efter galapremiären på "Men in black 2" och megapartyt på Näsby slott.

- Partyt var löjligt bra. Wyclef Jean och jag röjde runt och folk hängde på som bara den, säger han med ett stort leende.

Stockholm är första stoppet på den sex veckor långa promotionturnén i Europa. Det är ingen tillfällighet.

- Jag älskar Stockholm. Det är sexigt och eldigt. Vi hade så kul när vi var här 1999 så därför ville vi börja här nu, säger Will Smith.

Kassasuccé

Festen och showen på Hötorget i tisdags fick honom i högform. Showen var så kul att han nu börjat planera för en Europaturné med nya plattan "Born to reign".

- Giget på Hötorget inspirerade mig. Jag vill turnera utanför USA och jag lovar komma till Stockholm först, säger han bestämt.

Musiken i all ära. Nu är det för premiären av "Men in Black 2" han är i Stockholm. Föregångaren slog kassarekord i USA under öppningshelgen. En siffra som "Men in black 2" lyckades bräcka. Redan nu har filmen spelat in sex miljoner kronor mer än ettan och den klassas som den dyraste actionfilm som någonsin gjorts.

Inget självförtroende

Inte för att det ger Will Smith prestationsångest.

- Äh, sånt tänker man inte på, man vill alltid göra en bra film.

Will Smith är killen som har allt. Han får göra musik, film, har pengar i massor, är lyckligt gift och har tre barn. Men han har inte alltid varit den självsäkra kille han är i dag.

- Fram till jag var 24 var jag alltid den konstige killen som inte fick några tjejer, jag hade jättedåligt självförtroende.

- Men sedan kom jag på att jag kunde ta humorn till hjälp för att få sex. Får du en tjej att skratta är hon din, säger han.

Inte nog med en uppföljare på "Men in black". I augusti börjar Will Smith inspelningen av "Bad boys II" i Miami.

- Det blir grymt, säger han.

31 juli har "Men in black 2" biopremiär i Sverige. Inget går upp mot att stå på scen, det är så bra så jag får stånd.

Aktuell med ny film och skiva

Webb-tv:

Tidigare:

Karin Lindstedt