Klick!

Så blir Suris nya liv efter sektuppväxten

Av: 

Joakim Wedholm

NÖJE

Tom och Katies dotter har redan vant sig vid ett lyxliv runt om i världen. Men nu byter Suri privata plan och lyxvillar mot taxibilar och en lägenhet i New York.

Enligt Hollywood Life vill Katie ge sin dotter en mer normal uppväxt.

Vid bara sex års ålder har hon redan upplevt det många andra aldrig någonsin kommer att få vara med om.

Hon har fått gå i skola hemma, med en privat lärare skyddad från andra barn, skriver Hollywood Life. Hon har bott i flådiga hus över hela världen, och tagit Toms privata flygplan för att förflytta sig. Paret har tillsammans bland annat ett hus i Essex i England och en hus i Telluride i Colorado, USA. De har också en herrgård i Beverly Hills värd 30 miljoner dollar, och i en annan del av Los Angeles har de ett hus värderat till 10 miljoner dollar.

Normal uppväxt

Men enligt Hollywood Life är det nu ett slut på de otaliga lyxhusen och privatflygplanen. Katie Holmes planerar ett betydligt mindre skyddat liv för dottern i New York. Hon byter herrgårdar för en lägenhet och privatjets för taxibilar.

Hon har redan setts göra saker med vanligt folk i New York utan att gömma sig för paparazzis, och till hösten kommer hon gå i en privatskola med andra barn istället för att bli skolad hemma.

Enligt tidningen ska Katie Holmes hoppas att hon kan ge sin dotter en mer normal uppväxt än den scientologi-uppväxt som har sagts legat bakom uppbrottet mellan Katie och Cruise.

ANNONS EXTERN LÄNK

Just nu 150 kr rabatt på köp över 1000 kr med värdekod! Hårvård, hudvård och skönhetsprodukter – se utbudet här på Lyko

Lyko

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!