Fansens önskan: Kärlek mellan Aniston och Pitt

Twitter exploderar efter beskedet om att Aniston och Theroux separerar

Publicerad:

NÖJE

I samma sekund som Aniston och Theroux meddelade att de separerar exploderade Twitter.

Många fans kan inte släppa tanken på en återförening mellan exen:

Jennifer Aniston och Brad Pitt.

Under torsdagen meddelade Jennifer Aniston och Justin Theroux gemensamt i ett uttalande till AP att de separerar. Paret, som hållit ihop nästan sju år, varav två och ett halvt som gifta, uppgav själva att beslutet var gemensamt.

”Vi är beslutna om att vidarehålla den djupa respekt och kärlek vi har för varandra. Två bästa vänner som har bestämt sig för att gå skilda vägar som par men ser fram emot att fortsätta vår vänskap”, stod det bland annat i uttalandet.

Beskedet kom strax efter midnatt, svensk tid. Sedan dess har Twitter exploderat. Fansen kan inte sluta diskutera en eventuell återförening mellan Aniston och hennes exman, Brad Pitt, som också är skild.

Brad Pitt och Jennifer Aniston skilde sig 2005.
Brad Pitt och Jennifer Aniston skilde sig 2005.

”Båda är singlar”

”Jennifer Aniston och Brad Pitt... Båda är singlar samtidigt... Livet kan vara lekfullt ibland”, skriver ett fan på Twitter.

”Jag kan inte vara den enda med den här tanken: Brad Pitt är singel. Jennifer Aniston är singel. Såååå...?”, skriver ett annat.

”Jag kommer inte ljuga. Jag hejar på Brad Pitt och Jennifer Aniston”, skriver ett tredje.

”Jennifer Aniston och Justin Theroux har separerat. Jag tittar på dig Brad Pitt”, skriver ett fjärde.

Skilde sig från Jolie

Aniston och Pitt var gifta mellan 2000 till 2005. 2014 gifte han sig med skådespelerskan Angelina Jolie. I september 2016 framkom det att paret skulle skiljas.

Enligt TMZ lämnade Jolie in skilsmässoansökan. Pitt berättade i People att han var sorgsen över uppbrottet. Jolies advokat sa att beslutet gjordes för familjens hälsa.

I samband med skilsmässan rapporterade flera medier om att Pitt ska ha blivit berusad på ett flygplan och betett sig hotfullt mot sonen Maddox. Skådespelaren har anklagats för att utöva psykiskt och fysiskt våld mot barnen och har utretts barnmisshandel vid Los Angeles-polisen och L.A. County department of children and family services. Utredningen lades senare ner.

Publicerad:

LÄS VIDARE