Kalasfint, Chloë!

NÖJE

Stilsäkra skådespelerskan Chloë Sevigny, 32, klär sig alltid i coola klänningar. Men vilken röda mattan-kreation är din favorit?

Utslaget hår, hållning som en eldgaffel och en axelbandslös sidenblåsa med släp och draperingar från Balenciaga gjorde Chloë till en självskriven gäst på Metropolitans kostymgala i New York.

En luggprydd Chloë var giftigt stilig i den här Medelhavsblåa, fotsida klänningen och ett ormformat armband från Bulgari på filmfestivalen i Cannes.

Vad kan passa bättre på en Lanvinmodevisning än just en Lanvinklänning? Chloë satsade på ett lårkort exemplar i kanariegul satin och matchade med en svart krokodilväska och ett par snörda boots på designerns kollektionsparad i Paris.

Till premiärvisningen av tv-serien ”Big love” i Los Angeles valde Chloë att glida in i en apelsinfärgad miniklänning med korta ärmar och volymveckad kjol, en rosa kuvertväska och ett par bronsade klackar.

Söt som sockervadd. På Los Angeles-premiären av ”Zodiac” glänste Chloë i en rosa bubbelgumsblåsa med fickor från Luella, bling-bling från Neil Lane och ett par skodon från Dolce & Gabbana.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!