Nöje

Utslängd från Facebook

Av: 

Jesper Björnstedt Qvarsell

NÖJE

Norska skandalmodellen Lene Alexandra Øien hade för många vänner på kompis-sajten

Norska modellen och popstjärnan Lene Alexandra Øien har det tufft.

Populära kompissajten Facebook slängde ut henne då hon lockade till sig allt för många "kompisar".

Facebook har under de senaste månaderna spridit sig som en farsot i Sverige och hela världen. Sajten går ut på att man samlar sina kompisars personliga sidor och på så sätt kan höra av sig till varandra och hålla koll på vad som händer i livet.

När norska skandalmodellen Lene Alexandra Øien, som bland annat varit med i norska Robinson startade sin Facebook blev den snabbt väldigt populär. Kompisar från alla möjliga håll dök upp och tillslut var de hela 1500 stycken.

Nöjd med sitt liv och sina många vänner satte sig Lene framför datorn och tänkte skicka i väg ett meddelande via sajten. Men tydligen finns det en begränsning för hur många vänner sajten tyckte att man kunde ha, för i stället för att skicka meddelandet blev Lise varnad, skriver Verdens Gang.

I en liten varningsruta dök ett meddelande upp som sa att hon hade för många vänner. Strax därpå fick hon ännu ett som berättade att hon kastats ut från sajten.

Hade ögonen på henne

När Lene sedan kontaktade Facebook för att få reda på vad som hade hänt blev beskedet att de länge haft ögonen på henne. De menade att hon tänjde på gränserna för hur mycket sajten klarade. De hävdade att andra blev lidande på grund av hennes överanvändning.

Lene som nyligen lanserat en popkarriär har använt Facebook som ett sätt för promotion och att nå ut till sina fans, fick efter samtalet tillbaka sin sida. Men varningen kvarstod och nästa gång skulle stängningen bli permanent.

– Det är ju sinnesjukt att världens största kompissajt har sådana begränsningar, säger hon till Verdens Gang.

Lene använder sig nu av den andra stora kompissajten Myspace, där de inte verkar vara lika kinkiga med antalet vänner man kan ha.

ANNONS EXTERN LÄNK

20% på nästan allt för alla club Lyko medlemmar! Gå med i klubben & handla här

Lyko SE

Publisert: