Hjälp! Tänd på min pt - vad ska min man säga?

NÖJE

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

”Ska jag bara ge efter för all frestelse”

FRÅGA: Jag är en gift 39-årig trebarnsmor som tränar regelbundet på ett gym med en personlig tränare. Killen är 14 år yngre än mig, enormt vacker, vältränad och lite tystlåten. Jag har nu plötsligt efter ett år av stenhård träning fått känslor för honom. Jag längtar efter varje träningstillfälle och älskar när han rör vid mig. Jag kommer på mig själv med att flörta med honom ganska så fräckt. Egentligen vet jag inte så mycket om min pt men han har något.

Hemma är allt ”okej”. Mina barn är urgulliga och min man är en bra man som hjälper mig mycket och ofta säger att han älskar mig. Vi ligger dessvärre inte så ofta och jag saknar passion. Snälla doktorn vad ska jag göra? Ska jag bara ge efter för all frestelse och inleda en relation?

Se upp - gymbyxan kan råka åka av

OLLE SVARAR: Skärp dig. Fucka inte upp ditt liv och familjesituation bara för att du är tänd på din heta tränare. Att en livslång relation ständigt ska innehålla passion och massor av sex är en myt. En myt det pratas alldeles för lite om dessutom. Du måste försöka hitta tillbaka till din man. Fundera på vad det var som gjorde att ni drogs till varandra från början. Prata med din man om det, rör vid varandra, bjud på bubbel och se om du kan flörta med honom igen. Jag tror faktiskt att ni kan hitta tillbaka då både du och jag vet att han är en bra man. För att inte komplicera din livssituation föreslår jag att du genast byter gym och slutar träffa din heta pt. Annars är det risk att gymbyxan råkar åka av med stor skandal som följd. Låt pt:n i stället bli din hemliga fantasi du kan plocka fram i din inre erotiska biograf.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Fler visdomar från din favoritkärleksdoktor hittar du nedan.

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla doktorn bums på [email protected]

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer

Kärlek

Klick!