Camilla Läckberg

Deckardrottningens galna jakt på toarullar

avOlle Kvarnsmyr

Det var efter att sett denna bild Camilla Läckbergs jakt började.

Prinsesslikna varelser fick deckardottningen Camilla Läckberg att bege sig ut på stan på jakt efter toalettrullar

Den gladlynte sångerskan Shirley Clamp postade en bild på instagram med hashtaggen #pyssel. Bilden föreställde fyra färglada toarullar, Minimello-style, med någon slags typ av scenkläder. Tre av toalettpappersrullarna var prinsesslika i sin skepnad tack vara de små, små kronorna. Deckardrottningen Camilla Läckberg såg Clamps skapelse och blev helt till sig

”Snodde tom toarulle”

Läckberge re-postade Clamps Instagram-pyssel med kommentaren: ”Tack för inspo, nu fortsätter jakten på toarullar”. Bara några timmar senare postade Läckberg en ny bild på en toalettrulle avsedd för pyssel. Det är nu Läckbergs Instagramföljare verkligen ser deckardrottniningens engagemang och jakt på rullar.

Hälsningen till Shirley

Bilden är tagen på mödravårdscentralen, föreställer en toarulle utan sjäva pappret. Läckberg skriver själv om tilltaget: ”Bara så du vet @shirleyclamp - det är ditt fel att jag precis snodde med mig en tom toarulle från mödravårdstoan. Lägger vantarna på dessa överallt jag kan nu tack vare dig”.

Glada hejarop och handfasta tips

Tilltaget hyllades hejvilt på deckardrottningens Instagram. Följare utbrister i ett ”Kul med pyssel” och ”vill oxå göra”. Läckberg fick även rejält handfasta tips av en följare som skriver: ”Ni få se till att pissa å framförallt skita mer i familjen”.

FOTNOT: Innan du som läsare går bananas i kommentarsfält och på sociala medier med kommentarer av typen ”Nyhetstorka” eller ett tröttsamt ”Intresseklubben antecknar” vill Nöjesbladet ödmjukast påminna om att det var DU som klickade på rubriken ”Deckardrottningens galna jakt på toaraullar” .

ARTIKELN HANDLAR OM