Markoolio

Markoolio om kalsong-burgaren: ”Det smakade urin och tyg”

Av: 

Julija Sidner

NÖJE

Tvingades äta sina underkläder efter Mello-missen

Det var med tungt bröst Markoolio åkte till jobbet i morse.

Där väntade nämligen en frukost tillagad på hans kalsonger.

– Jag tänkte när jag stod där och käkade, 41 år gammal, att jag kanske borde hålla min stora käft stängd nästa gång, säger han.

Det var i programmet ”Rix MorronZoo” som Markoolio gjorde en rejäl tabbe. Artisten var så säker på Samir och Viktor skulle gå vidare i Melodifestivalen, att han lovade att äta upp sina kalsonger, om så inte var fallet.

– Jag trodde att det här skulle gå under radarn. Jag förstod nog inte riktigt vad jag sa. När Samir och Viktor inte gått vidare började det rassla till i mina telefoner från alla sociala medier. ”Ska det bli gott att käka kallingar? Ska du ha brunsås till?”. Då fattade jag att jag inte kommer att komma undan det här.

Finburgare på kalsong

På väg till jobbet i morse hade radiorösten ångest. In i det sista hoppades han på att slippa undan straffet. Men i studion stod Stjärnkocken Erik Videgård med en tillagad hamburgare gjord på Markoolios underkläder.

– Det hade en lätt smak av urin och tyg. Det var en konstig tygkonsistens, det svällde i munnen och blev som ett hårt tuggummi efter ett tag. Nu kommer jag ha problem med att käka hamburgare framöver. Men det kanske är bra, jag ska gå ner i vikt nu och då kanske det är bra att jag inte käkar hamburgare.

Fantiserade om krig

Men Markoolio var inte den enda som gav kalsong-löftet till lyssnarna. Även kollegan Adam Alsing sa under sändning att han skulle ta sig en tugga. När burgaren var serverade och Markoolio tog sig en rejäl första tugga, började Alsing spy.

– Nej men man är ju finsk du vet, jag visualiserade mig tillbaka till finska vinterkriget och tänkte att det här var den enda maten jag just då hade och kunde äta för att stilla min hunger, säger Markoolio med ett rejält skratt.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Vem vill ni ligga med i Melodifestivalen, Samir & Viktor?”

ÄMNEN I ARTIKELN

Markoolio

Adam Alsing

Erik Videgård