Laura Prepon: Jag injicerade hormoner

NÖJE

”Ville se ut på ett visst sätt”

1 av 4 | Foto: Laura Prepon.

”Orange is the new black”-stjärnan Laura Prepon har tagit till drastiska metoder för att förändra sitt utseende. Nu uppmanar hon kvinnor att våga vara sig själva.

– Jag injicerade hormoner och gjorde massa galna saker för att jag så desperat ville se ut på ett visst sätt, säger hon till E Online.

I en intervju med E Online berättar Laura Prepon, känd från bland annat ”That 70's show” och ”Orange is the new black”, om pressen hon känt för att se bra ut. Den 35-åriga skådespelaren får frågan vilket råd hon skulle vilja ge till unga skådespelerskor i Hollywood.

– Det är en svår fråga för mig för jag gick igenom allt det där. Jag förstår verkligen tjejer som torterar sig själva med bantningsmetoder. Jag injicerade själv hormoner och gjorde massa galna saker för att jag så desperat ville se ut på ett visst sätt, säger hon.

”Hyllar olikheter”

Vidare säger Laura Prepon att hormonerna inte fungerade bra för henne. Nu släpper hon en bok, ”The stash plan”, som handlar om näring och vikt.

– Det låter som en klyscha, men jag tycker att man verkligen ska hylla den man är, hylla varenda liten kurva och allt med dig själv, säger hon till E Online.

– När du tittar på en serie som Orange (Orange is the New black) ser man underbara kvinnor, och alla ser väldigt olika ut. Serien hyllar olikheter.

ARTIKELN HANDLAR OM