Försvunna dansaren hittades välbehållen

Spårlöst borta i två dygn – förd till sjukhus

Proffsdansaren Shirlene Quigley har hittats, skriver TMZ.

Enligt sajten befinner hon sig på sjukhus men mår bra.

Flera världsstjärnor efterlyste sin vän och kollega på sociala medier.

Det var i New Jersey som dansaren Shirlene Quigley, 32, hittades under tisdagen. Enligt TMZ ska hon nu befinna sig på ett sjukhus men är välbehållen.

Dansaren försvann spårlöst i söndags. Hon sågs då kliva på en buss på en station i New York. Det skriver Entertainment Weekly. Det var efter att hennes pappa och vänner inte hörde något från henne som hon anmäldes försvunnen.

Polisen hittade senare hennes bil utan för en biluthyrning och hennes mobil i en butik som säljer brudklänningar. Enligt hennes pappa ska Quigley sagt ”Var redo, det kommer att hända och du behöver hoppa in för mig” till en vän.

Efterlystes av stjärnor

För att hjälpa till i arbetet att hitta henne gick världsstjärnan Rihanna ut med en efterlysning på Instagram.

”Denna vackra själ, och min före detta bakgrundsdansare är försvunnen! Mitt hjärta gör ont när jag tänker på alla som älskar henne. Kontakta polisen om ni har sett henne eller vet någonting”, skrev artisten och publicerade ett telefonnummer till en polisstation i New Jersey.

Även Missy Elliott gick ut med en efterlysning på måndagen. Enligt hennes inlägg hade Quigley höga klackar och en rosa jacka vid försvinnandet.

Det var när Shirlene Quigley dansade i Beyoncés video till hiten ”Crazy in love” som karriären tog fart. Därefter har hon även synts i Rihannas ”S.O.S.”-video.

Beyoncé, Rihanna, Missy Elliott och Jamie Foxx är bara några stjärnor som proffsdansaren stått på scen med.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN