Grey's Anatomy

Stjärnan från ”Grey's Anatomy” är gravid

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Skådespelaren ska bli mamma – för första gången

Stjärnan från tv-serien ”Grey’s Anatomy” ska bli mamma, Camilla Luddington väntar nu sitt första barn tillsammans med skådespelaren Matthew Alan, skriver People.

– Den här tjejen ska bli en cool mamma, skriver stjärnan själv på Instagram.

Skådespelaren Camilla Luddington, 32, en av stjärnorna från serien ”Grey’s Anatomy” ska nu bli mamma, något hon annonserade via en bild på Instagram. På bilden ses Luddington sitta bekvämt med en pumpa i famnen med texten ”Baby kommer våren 2017”. Till bilden skriver hon om hur glad hon är över att äntligen kunna dela med sig av beskedet till alla sina fans och att ”Den här tjejen ska bli en cool mamma”.

Delar sällan sitt privatliv

Stjärnan har tidigare varit väldigt hemlighetsfull med sitt privatliv och delar sällan med sig av privata detaljer till allmänheten. Vem som är far till barnet valde hon att inte berätta till bilden, däremot skriver People att det är Matthew Alan, aktuell med Netflixserien ”Thirteen Reasons Why” som är far till det kommande barnet. Paret har dejtat varandra det senaste halvåret.

Luddington är inte den enda skådespelaren från den populära tv-serien att vara gravid, även Caterina Scorsone berättade tidigare under hösten att hon väntar tillökning och ska få sitt andra barn.

ANNONS

MORS DAG-BUKETTEN MED CHOKLAD! Beställ i god tid hos Interflora här.

Extern länk från Interflora.se

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisarna som stöttar Trump – och de som röstar på Biden

ÄMNEN I ARTIKELN

Grey's Anatomy