Världens vackraste par firar två år

avOlle Kvarnsmyr

En retroperspektiv studie i lycklig kärlek

Sofia Vergara och Joe Manganiello har kallats för världens vackraste par. Nu firar de två år tillsammans. Låt dig svepas med och inspireras av Joe & Sofias lyckliga kärlek 

Det här är Joe

Skådespelaren Joe Manganiello är en oerhört ståtlig karl. Joe har bland annat med bravur porträtterat både en varulv och en exotisk dansare. Det var inte för så många år sedan som Joe vandrade ensam upp och ner på Malibous stränder.

Sofia Vergara.

Det här är Sofia

Skådespelaren Sofia Vergara är en oerhört spektakulär kvinna. Sofia är skådespelare och är mest känd för att spela ”Gloria” i succéserien Modern Family. Det var inte så många år sedan som Sofia efter en skilsmässa sågs sola ensam hemma i sin trädgård.

I fokus - ändå ensamma

Så fort Joe och Sofia tog en promenad runt respektive kvarter möttes de av människor som blev alldeles till sig och bara ville umgås, kramas och hylla. Trots den monumentala uppmärksamheten kände sig både Joe och Sofia ensamma.

Joe var ensam

Sofia var ensam

Hola, skratt, fniss, skratt

Parades ihop - ljuv musik uppstod

Gemensamma vänner till Joe & Sofia satte igång en kärleksfull plan. Sofia & Joe borde träffas. En dejt arrangerades på ett café. Vergara var till en början skeptisk när hennes ­väninna försökte få ihop henne med Manganiello. ”Det kändes som en dålig idé att dejta den ­hetaste ungkarlen i Hollywood, som dessutom var yngre än jag”, berättade hon.

Foto: ALL OVER PRESS
Sofia Vergara och Joe Manganiello.

Omedelbar attraktion uppstod - Sofia och Joe blev ett par

Bara en kort tid efter dejten sågs Sofia & Joe kärleksmysa med varandra. ”De höll varandra och kysstes flera gånger” berättade källor till US Magazine.

Foto: Splash News
Det nyförlovade paret Joe & Sofia OCh ett väldigt spännande halsband

Efter i runda slängar 160 dagar - Sofia & Joe förlovar sig

Under parets semester på Hawaii dök en ring på Sofia Vergaras finger upp på bild. En förlovningsring, närmare bestämt. Enligt Us Weekly frågade Joe Manganiello om giftermål på juldagen.

– Han ville göra det inför hennes familj, säger en källa till den allvetande publikationen Us Weekly

Brudparet verkar mycket nöjda med beslutet att gifta sig. Här står de och fnissar ikapp.

Joe & Sofia gifter sig

Året efter att Joe så känslosamt hade friat till Sofia gifte sig sig paret. Bröllopet gick av stapeln på på The Breakers Resort i Palm Beach i Florida, skriver People. På den kändistäta gästlistan fanns bland andra skådespelarna Channing Tatum och Reese Witherspoon

Sofia & Joes liv som gifta = helkul och mys

Sofia & Joes liv som gift par kantas av trevligheter. Bland annat ses paret sockervaddsmysa

.. och går på kalas

Joe & Sofia gillar att snajda upp sig och gå på galor

Risker att spränga genpoolen

Det enda orosmolnet Nöjesbladet har snappat upp rör Sofia & Joes eventuella avkommor. I en intervju med ”Entertainment tonight Canada” avslöjar Vergaras kollega Julia Brown att hon är orolig för vad som ska hända om paret skulle få för sig att skaffa barn, enligt Female First.

– Det är nästan som en genetisk explosion och det kanske inte finns tillräckligt med mångfald i genpoolen, de är helt enkelt för snygga, säger hon

Firar nu två år tillsammans

Två år av fullständig perfekt kärlek har nu passerat. Tvåårsdagen firades i veckan med romantisk middag på etablissemanget Soho House i Malibu. Strax innan kärleksmiddagen la Sofia Vergara upp en bild där hon kärlekshyllar sin snälla hunk. ”två år. Te Amo (spanska för jag älskar dig). ändra dig aldrig”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM