Bill Cosby anklagad för sexövergrepp

Bill Cosby är nu helt blind och "i ett personligt helvete"

Av: 

Felicia Nordlund

NÖJE

Nu har ögonsjukdomen tagit vad som fanns kvar av Bill Cosbys syn.

Instängd i sitt hem och utan några vänner kvar väntar nu skådespelaren på att ställas inför rätta för anklagelserna om sexuella övergrepp.

Den numera blinda Bill Cosby, 79, är i det närmaste fast i sitt hem i väntan på att rättgången om de sexuell övergrepp han anklagats för ska inledas.

En källa säger till Page Six att den prisbelönte skådespelaren ”befinner sig i sitt eget personliga helvete med en degenerativ (nedbrytande) ögonsjukdom”. Sjukdomen kallas Keratokonus och orsakar en gradvis förtunning och utbuktning av hornhinnan. För mindre än ett år sedan sågs Cosby röra sig fritt bland folk utan större problem. I nuläget behöver han stödja sig på en käpp för att ta sig fram.

Enligt samma källa har alla Cosbys Hollywood-vänner vänt honom ryggen. Han sitter nu hemma med sin fru, Camille, som enda sällskap och stöd.

Femtiotal kvinnor

Bill Cosby, mest känd för sin roll som Cliff Huxtable i den populära 80-tals serien ”Cosby” har under de senaste åren anklagats av ett femtiotal kvinnor för att ha utnyttjat dem sexuellt. En domare gick tidigare denna månad ut med att Cosby kommer att ställas inför rätta för anklagelserna, men att tidpunkt ännu inte är fastställd. Det aktuella ärendet berör Andrea Constand, en anställd på Temple University där Cosby arbetade som förtroendevald i skolans styrelse. Hon var den första att gå ut med övergreppen år 2004.

Cosby själv nekar till alla anklagelser och har nu stämt Andrea Constand för att ha brutit mot det sekretessavtal hon signerat i samband med domstolsförhandlingar år 2006.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vitare tänder i höst? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Dentway

Publisert:

LÄS VIDARE

Kvinnorna som anklagar Bill Cosby

ÄMNEN I ARTIKELN

Bill Cosby anklagad för sexövergrepp

Bill Cosby

Sexualbrott