Filip Lamprecht avfärdar uppbrottsryktena

”Vi är ju i det offentliga ljuset så det har alltid varit spekulationer hit och dit”

Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Lamprecht

Filip Lamprecht avfärdar alla spekulationer om att allt inte skulle stå rätt till i förhållandet med Peg Parnevik.

Trots att både flickvännen och hennes syster avföljt ”Let’s dance”-deltagaren på Instagram betonar han att de fortfarande är ett par.

– Det är, som du säger, spekulationer, det är inget dramatiskt man ska läsa in i, säger han.

På lördag ska han och danspartnern Linn Hegdal, 25, genomföra två 10-danser i kvartsfinalen av ”Let’s dance” och Filip Lamprecht, 24, har sedan förra lördagen tränat mellan fyra och sju timmar om dagen för att hinna lära sig alla steg. Samtidigt tvingas han stångas mot återkommande spekulationer om sitt förhållande med Peg Parnevik, 25, som sedan några veckor befinner sig i familjens hem i Florida.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht efter lördagens Abba-hyllning i ”Let’s dance”.
Linn Hegdal och Filip Lamprecht efter lördagens Abba-hyllning i ”Let’s dance”.

Avföljt på Insta

Både flickvännen och hennes syster Penny Parnevik, 24, tycks ha avföljt Filip Lamprecht på Instagram. I senaste avsnittet av systrarnas podcast ”Pillow talk” säger Peg Parnevik att hon funderar på att flytta till Kalifornien med sin killkompis Taylor. Och inför förra veckans sändning lade dessutom systrarnas mamma Mia Parnevik, 53, ut en story på sin Instagram där hon uppmanade tittarna att rösta på Lamprechts konkurrent Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, och inte på svärsonen.

Men när Aftonbladet pratar med Filip inför lördagens ”Let’s dance”-sändning väljer han att avfärda uppbrottsryktena.

Det är mycket spekulationer om dig och Peg och det verkar som att varken Peg eller Penny följer dig på Instagram längre, vad beror det på?

– Det är, som du säger, spekulationer, det är inget dramatiskt man ska läsa in i.

Och den här flytten till Kalifornien som hon pratar om i podden, du nämndes inte där, är det något som ni har pratat om att göra tillsammans, eller vad tänker du?

– Det har varit en dröm för henne, det är Kalifornien, hon är i musikbranschen och artist och det är meckat för det, så det har hon tänkt på sen hon var liten. Sen så jag... ja, Kalifornien har mycket sol, säger han och skrattar.

 Peg Parnevik och Filip Lamprecht  på Rockbjörnen 2018.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht  på Rockbjörnen 2018.

Fortfarande ett par

Och att Mia uppmanade tittarna att rösta på Keyyo förra veckan och inte dig?

– Ja men Kristina dansade ju väldigt bra förra veckan, så...

Men det gjorde väl du också?

– Jo då.

Jag måste ändå fråga, är du och Peg fortfarande tillsammans?

– Ja.

Känns det jobbigt att de här spekulationerna dyker upp överallt?

– Nej, vi fokuserar just nu på att det är kvartsfinal på lördag. Vi är ju i det offentliga ljuset, så det har alltid varit spekulationer hit och dit. Alltid. Det är inget nytt så. Vi fokuserar på oss och det är inget vi gräver in oss i.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i ”Let’s dance” den 24/4.
Linn Hegdal och Filip Lamprecht i ”Let’s dance” den 24/4.

”Ska ringa henne nu”

När du repar så här mycket, hinner du prata något med Peg också så ni hinner rå om varandra?

– Ja, alltså det är många timmar som går åt här, men jag ska ringa henne efter det här. Man tar pauserna mellan rep och så och försöker vara mer taktisk med tiderna.

Vad ser du mest fram emot på lördag?

– Det kommer bli sjukt spännande, för det är en väldigt tuff utmaning vi har fått den här veckan. Det märks på allihop, alla är nervösa. Vi får inte veta vilken låt vi ska dansa vår andra dans till förrän på lördag. Jag tror att många är nervösa över den biten. Jag är sjukt taggad efter förra veckan, jag har verkligen fått förnyad energi. Vi vill bjuda på show.

”Let’s dance” sänds på TV4 lördag 20.00. Förutom Filip och Linn är också Michel Tornéus och Jasmine Takács, Anis Don Demina och Katja Luján Engelholm samt Keyyo och Hugo Gustafsson kvar i tävlingen.

Publisert:

LÄS VIDARE