Tv-stjärnan och skådisen dejtar

Fångades på bild under romantisk promenad

Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Norman Reedus tillsammans med Diane Kruger.
NÖJE

Ett nytt kändispar är på uppgång!

Diane Kruger och ”The walking dead”-skådisen Norman Reedus dejtar.

I förra veckan tog paret en romantisk promenad i New York – och fångades på bild när de kysstes, rapporterar ENews.

Kan Diane Kruger, 40, och ”The walking dead”-skådisen Norman Reedus, 47, bli ett nytt superpar? I förra veckan fångade fotografer de nyförälskade skådespelarna på bild då de tog en romantisk promenad genom New York. Paret stannade för kysspauser på trottoaren och besökte flera lokala barer, rapporterar ENews. För fans av zombieserien The Walking Dead känns Norman Reedus igen som den något tystlåtna motorcykelknutten Daryl Dixon. Diane Kruger har tidigare spelat i filmer som ”Inglourious Basterds” och ”Mr Nobody”.

Den tyskfödda Diane Kruger var under tio år tillsammans med Joshua Jackson, 38, mest känd som Pacey Witter i tonårsserien ”Dawson’s Creek”. I somras bekräftade ex-parets talesperson att de gjort slut och i december pratade Joshua Jackson ut hos Ellen DeGeneres om hur det är att vara singel och att tindra efter tio år i ett förhållande, rapporterar ENews.

”Envisa rykten”

Diane Kruger och Norman Reedus var motspelare i filmen ”Sky” från 2015, och de har synts tillsammans offentligt ett flertal gånger efter inspelningen, vilket resulterade i envisa rykten om att de skulle ha en relation. Trots att fans till en början ställde sig skeptiska till förhållandet har nu många valt att gratulera och lyckönska paret i sociala medier.

Norman Reedus gjorde sitt namn känt då han var med i filmen Boondock Saints 1999. Filmen fick en uppföljare 2009. Han var mellan 1999–2003 tillsammans med den danska supermodellen Helena Christensen, 48, och de har sonen Mingus, 17, ihop.

ARTIKELN HANDLAR OM