Jocke och Jonnas barnlängtan stoppas av läkarbeskedet

avMathilde Albinsson

1 av 2 | Foto: Sofia Nahringbauer / AFTONBLADET / 85769

Jonna och Joakim Lundell vill skaffa barn, men stoppas av ett läkarbesked.

Jonna har nämligen fått cellförändringar – för andra gången.

”Vi båda mår totalt skit för tillfället”, skriver Joakim Lundell på sin Instagram.

Youtubestjärnorna och äkta paret Joakim och Jonna Lundell har länge velat skaffa barn tillsammans.

Men förra året fick Jonna Lundell, 22, veta att hon har cellförändringar. I tv-serien ”Jockiboi och Jonna”, som sändes på Viafree i höstas, opererade hon bort en bit av livmodertappen.

Nu har paret dock fått ta emot ett nytt tufft besked – cellförändringarna är tillbaka. Och planerna på att skaffa tillökning får återigen läggas på hyllan.

”Vet inte ens hur jag ska berätta detta eller hur jag känner just nu. Detta skulle bli vårat år och starten på att bilda familj tillsammans efter Jonnas cellförändringar och operation vi gick genom och klarade!! Istället fick vi beskedet idag att Jonnas provsvar inför IVF-behandlingen var negativa, och att cellförändringarna är tillbaka igen”, skriver Joakim Lundell på Instagram.

”Vi båda mår totalt skit”

Paret hade planerat att försöka bli gravida med hjälp av IVF-behandling, det vill säga provrörsbefruktning.

”Detta betyder att det förmodligen som det ser ut nu inte blir några barn då Jonna återigen måste ta bort dom sjuka delarna från livmodertappen! Och nu är det ingen kamp emot att få barn utan en kamp emot att detta inte är början på en utvecklande cancer för Jonna!!!!”, skriver Joakim Lundell och fortsätter:

”Vi båda mår totalt skit för tillfället och ber därför folk visa respekt och hänsyn men ni får gärna komma med alla tips och hjälp ni kan.”

Får stöd av fansen

Jonna och Joakim Lundell tröstas och stöttas av tusentals fans.

”Ni klarar detta. Ni är bäst och vi finns ALLTID här vad som än händer”, skriver en följare uppmuntrande i en kommentar till Instagraminlägget.

”Jag älskar er så himla mycket! Jag började gråta när ni sa det! Men jag vet att ni ska klara det här! För ni klarar allt! Tro bara på er själva så klarar ni det! Ni kommer få ett jätteroligt liv! Ni kommer upptäcka många fler saker! Jag bara känner på mig det! Ni är mina förebilder!”, skriver en annan.

”Ni två är ett perfekt team och ge aldrig upp de finns alltid ett hopp och att tro på”, skriver en tredje.

ARTIKELN HANDLAR OM