Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres sparkar tre toppnamn

Gav beskedet via videomöte

Av: 

Rasmus Karlsson

NÖJE

Här är det senaste i Ellen DeGeneres-soppan.

Tv-stjärnan sparkar nu tre exekutiva producenter för showen.

Beskedet kom via ett videomöte, skriver Variety.

Tidigare medarbetare har vittnat om upplevd rasism och en ”giftig” arbetskultur. En person har berättat att hen fick sparken på grund av ett läkarbesök och en annan för att hen gick på begravning.

– Den där ”var snäll”-skiten förekommer bara när kamerorna rullar. Det är bara ett spel för gallerierna, säger en tidigare medarbetare till BuzzFeed.

Får sparken efter rasistanklagelserna

Tv-stjärnan Ellen DeGeneres, 62, och andra toppnamn i produktionen har minst sagt varit i blåsväder den senaste tiden och programledaren ska även ha bett sina anställda om ursäkt.

Nu har tre av de exekutiva producenterna på ”The Ellen DeGeneres show” fått sparken, rapporterar Variety. Detta efter anklagelserna om mobbning och rasism som framkommit tidigare.

Det har stormat kring Ellen DeGeneres den senaste tiden.
Det har stormat kring Ellen DeGeneres den senaste tiden.

Ska ha varit ångerfull

Det var Ellen DeGeneres själv som gav beskedet under ett videomöte där över 200 anställda närvarade. Enligt Variety var hon ångerfull och medgav att hon inte perfekt och att de sparkade producenterna inte har varit så ”lyhörda mot människor” som de borde.

Enligt Daily Mail ska Ellen ha besvarat alla anklagelser med att hon är introvert och att hon har ”både bra och dåliga dagar”.

Som det tidigare har rapporterats har Warner Bros gjort en internutredning och intervjuat cirka 100 anställda. Bolaget vill dock inte kommentera vad de kommit fram till. Enligt källor till Variety ska utredningen ha visat att det inte funnits systematisk rasism, men att programmet måste bli bättre på mångfald och inkludering.

Programmets dj, Stephen ”Twitch” Boss blir befordrad till producent.


SPELTIPS: Europatipset i sista stund: Se expertens skrällar och spikar

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!


Publisert:

LÄS VIDARE

Paparazzi 61: Melania skiljer sig 2022 och Johnny Depp är ruinerad?

ÄMNEN I ARTIKELN

Ellen DeGeneres