Publicerad:

De uppträder på Rockbjörnen 2020

Speciell och stjärnspäckad kväll

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:

Molly Hammar, Mando Diao och Greekazo.

Det är tre av stjärnnamnen som kommer uppträda på Rockbjörnen 2020.

– Rockbjörnenkvällarna brukar bli historiska på ett eller annat sätt, säger programledare Frida Söderlund.

Året 2020 har minst sagt varit ett speciellt år och har slagit hårt på musikbranschen. Men trots att coronapandemin svept över hela världen ska Rockbjörnen bli av – i en lite annorlunda stil.

På grund av corona kommer årets upplaga inte bli någon storkonsert i Kungsträdgården. Den 23 augusti sänder Aftonbladet i stället en stjärnspäckad sändning som kommer visas på Aftonbladet.se, Facebook och Youtube.

Björn Dixgård i Mando Diao och Greekazo.
Foto: TT / Christopher Shauz
Björn Dixgård i Mando Diao och Greekazo.

Avslöjar stjärnorna som uppträder

Årets upplaga blir en lite mer intim sådan som ska fånga det speciella musikåret. Nu kan Aftonbladet avslöja vilka artister som kommer uppträda – och det är några av landets just nu hetaste stjärnor.

Uppställningen lyder: Molly Hammar ihop med norska Julie Bergan, Estraden, Greekazo, Alex Järvi och Mando Diao.

– Rockbjörnenkvällarna brukar bli historiska på ett eller annat sätt och den här gången är inget undantag, men på fler sätt än någonsin. Vi lämnar en tung vår där musiken fått kämpa och tvingats möta sin publik på nya sätt, men årets nomineringar visar på att ingenting kan stoppa engagemanget hos fansen. Vi är otroligt glada över att få ge tillbaka med en intim, stjärnspäckad och rolig kväll som visar på att musiken är viktigare än någonsin, säger programledare Frida Söderlund.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: