Robert ”Rob” Wåtz och Jenny ”Velvet” Petersson ska gifta sig

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

90-talsstjärnan Robert ”Rob” Wåtz ska gifta sig med Melodifestivalartisten Jenny ”Velvet” Petersson.

För Nöjesbladet berättar han om det nervösa frieriet.

– Jag fick en blackout, jag vet inte ens vad jag sa.

Artistparet Jenny ”Velvet” Petersson och Robert ”Rob” Wåtz, ena halvan av DJ-duon Rob ’n’ Raz, har varit tillsammans i 13 år. De har haft sina med- och motgångar och 2010, två år efter att de blev tillsammans, gjorde de slut och bröt upp sin förlovning.

Kärleken var dock stark dem emellan och två år senare blev de tillsammans igen.

Igår överraskade Robert Wåtz sin flickvän med att fria på nytt.

– Vi hade en inflyttningsfest här nere i Marbella och då passade jag på att fria. Hon hade inte en susning så det blev lyckat, säger Robert till Nöjesbladet.

1 av 3 | Foto: KARIN TÖRNBLOM
Robert ”Rob” Wåtz och Jenny ”Velvet” Petersson

”Ruggigt nervös”

På Velvets Instagram kan man se en film där Robert går ned på knä och tar fram en ring inför de förvånade gästerna.

”Du skakar ju”, säger Velvet på filmen.

Robert bekräftar att han hade fjärilar i magen.

– Jag var ruggigt nervös. Jag kan hålla låda för tvåtusen personer, det är inga problem, men när det gäller sådant här så blir jag kissnödig. Jag fick en blackout, jag vet inte ens vad jag sa.

”Blir garanterat 2020”

Paret var som sagt förlovade tidigare innan de valde att bryta upp.

– Vi har ju varit förlovade, men det här är en nyförlovning. Vi hade ett break för länge sedan, så är det, och då kände vi att då tar vi av oss ringarna, men sedan hittade vi tillbaka till varandra igen. Vi har varit ihop i 13 år och nu går jag ”all in” i det här.

Då är nästa fråga om det blir bröllop snart?

– Det är klart det blir. Vi tittar redan nu på hur det ska bli, men Jenny får bestämma, tjejer är the boss. Men det blir garanterat 2020 och här i Spanien. Det blir nog ett tvådagarsbröllop. Vi har hållit på så mycket fram och tillbaka, men nu kör vi.

Ser du fram emot att se Jenny som brud?

– Absolut, hon kommer bli den vackraste bruden och det blir säkert typ Lars Wallin som gör klänningen. Jag kommer få ta dubbla pass som dj! Helvete, säger Robert och skrattar.

Jenny Petersson har tävlat i Melodifestivalen flera gånger och jobbar även numera som inredare, och hon bor växelvis i spanska Marbella med Robert Wåtz som till vardags jobbar som dj och med sitt egna eventbolag.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I första avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Linda Lindorff allt om böndernas sexbrev.

Lyssna:

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

ARTIKELN HANDLAR OM

Instagram

Kändis