Anna Björklunds känga till Moa Wallin: ”Skönt att hon fann modet”

”Della Q”-profilerna gör varsin podd efter bråket

Av: Natalie Demirian, Rasmus Karlsson

Publicerad:
Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer drev tillsammans podcasten ”Della Q” som splittrades tidigare i år.
Foto: SPOTIFY
Anna Björklund, Moa Wallin och Bianca Meyer drev tillsammans podcasten ”Della Q” som splittrades tidigare i år.

Tidigare vännerna Anna Björklund och Moa Wallin släppte egna poddar – på samma dag.

Anna Björklund säger att hon önskar Moa Wallin lycka till med sin mammapodd.

”Skönt att hon äntligen fann modet att prata offentligt om sin graviditet nu när det var i en kommersiell lansering”, skriver hon till Aftonbladet.

Det har varit flera turer kring ”Della Q”-uppbrottet.

Podden bestod fram till i våras av medlemmarna Anna Björklund, 29, Moa Wallin, 24, och Bianca Meyer, 32.

Bianca Meyer valde att hoppa av podden redan i slutet av januari efter en konfrontation från de andra två och sedan lämnade även Moa Wallin podden.

Anna Björklund berättade om uppbrottet i flera uppmärksammade Instagraminlägg, där hon bland annat skrev om att Moa Wallin var gravid innan Wallin själv berättat om det. Något som väckte reaktioner, som Aftonbladet tidigare skrivit om.

– Jag brann inte så mycket för att berätta nyheten på Instagram och få likes. Det var mer att jag inte hade hunnit berätta det för min bästa barndomskompis. Det var ju tråkigt, har Moa Wallin sagt om tillaget.

Foto: TV4
Moa Wallin medverkar i ”Tankesmedjan” i P3 och var även panelist i årets ”Big brother”.

Kängan till tidigare kollegan

Under måndagen släppte Anna Björklund sin podcast ”Café Q”. Samma dag släppte Moa Wallin en mammapodd där hon kommer att prata om moderskap och livet med barn.

”Önskar Moa lycka till såklart, skönt att hon äntligen fann modet att prata offentligt om sin graviditet nu när det var i en kommersiell lansering”, skriver Anna Björklund till Aftonbladet.

”Varit lite i en kris”

Om sin egen podd skriver hon:

”Jag har velat göra den här typen av lite mer djuplodande program länge så det känns otroligt kul att äntligen få göra ’Café Q’. Jag har varit lite i en kris under våren, samtidigt som världen varit i total gungning så har jag också varit det, så det passar mig rätt bra att kunna passa på att mjölka de otroliga gästerna i podden på så mycket visdom som möjligt samtidigt som vi löser de stora frågorna, haha. Eller trevar oss fram tillsammans, i alla fall”.

Aftonbladet har sökt Moa Wallin.

Publicerad:

LÄS VIDARE