Chris Kläfford

Ny succé för Chris Kläfford i natt: ”En naturbegåvning”

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

Han golvade juryn och tv-tittarna med sin cover på Lennons ”Imagine”.

I natt gjorde Chris Kläfford ett nytt succéframträdande i ”Americas got talent”.

– Jag har fått reaktioner och lovord från hela världen så jag är lite omtumlad av allt, skriver Kläfford i ett sms till Nöjesbladet.

Chris Kläffords, 30, audition i ”Americas got talent” har fått över 14 miljoner visningar på Youtube på mindre än en vecka. Och i natt var det dags för nästa steg i tävlingen och Idolvinnaren från Lindesberg gjorde ett nytt framträdande inför miljontals tv-tittare.

“Det känns jättebra och omtumlande. Stort och mäktigt och publiken var härlig”, skriver han i ett sms till Nöjesbladet.

I stället för en cover valde han att framföra den egna låten ”Something like me” och även denna gång fick han stående ovationer.

– Det är verkligen inspirerande att höra dig sjunga. Det här är ett sånt ögonblick som du Simon (Cowell) haft genom åren då du upptäckt talanger. Jag måste säga att du är något något alldeles extra, sa countrystjärnan och gästdomaren Brad Paisley.

Blev märkbart tagen av berömmet

Chris Kläfford fick beröm från samtliga jurymedlemmar.

– Jag såg om din första audition och jag var inte så imponerad som jag trodde. Så jag var lite orolig att du skulle komma tillbaka och köra ytterligare en cover som jag hört och sett många gånger tidigare, men din låt visade oss faktiskt mer vem du är, sa jurygurun Simon Cowell.

– Det tog inte en risk, en risk hade varit att inte välja den här låten. Du gör vårt jobb väldigt enkelt för du var så bra, avslutar en nöjd Cowell.

En märkbart tagen och rörd Kläfford tackar juryn som i nästa klipp syns prata med varandra.

– Jag gillade verkligen låten, hörs Cowell säga till de andra jurymedlemmarna.

– Håller med. En naturbegåvning, svarar Brad Paisley.

I slutet av programmet får den lycklige Idolvinnaren veta att han gått vidare till nästa steg i tävlingen.

“Jag har fått reaktioner och lovord från hela världen så jag är lite omtumlad av allt”, skriver han i sitt sms till Nöjesbladet.

Det är oklart när Idolvinnaren från 2017, som just nu turnerar som förband på Gyllene Tiders avskedsturné, syns i amerikansk tv nästa gång.

“Jag har fokus på den pågående turnén och samtidigt så ska jag ladda om för liveshowen som jag inte riktigt vet när den blir av än.”

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa - låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Stjärnans ord till maken: ”Jag är inte straight”

ÄMNEN I ARTIKELN

Chris Kläfford

Simon Cowell

Idol