Nöje

Spears pappa hävdar fortsatt psykisk ohälsa

Av: 

TT

Anhängare av den så kallade "Free Britney"-rörelsen utanför domstolen i Los Angeles tidigare i juli.
Anhängare av den så kallade "Free Britney"-rörelsen utanför domstolen i Los Angeles tidigare i juli.

NÖJE

Britney Spears pappa Jamie Spears motsätter sig försöken att få bort honom som förmyndare för dottern. Enligt pappan lider popstjärnan av psykisk ohälsa och kan vara en fara för sig själv eller andra.

Jamie Spears uppger i dokument till domstolen i Los Angeles att medförmyndaren Jodi Montgomery, som bland annat ansvarar för Britney Spears hälsa, har larmat och sagt till honom att hon är oroas för att popstjärnan håller på att förlora kontrollen.

Jamie Spears säger att Montgomery har sagt att det åter skulle kunna kan vara aktuellt med tvångsinläggning av Britney Spears. Något som medförmyndaren förnekar.

”Montgomery har inte vid något tillfälle sagt till herr Spears att det för närvarande skulle vara aktuellt med något sådant (tvångsinläggning) för fröken Spears”, skriver medförmyndarens advokater i ett svar. Däremot säger Montgomery att hon tror att pappans förmyndarskap ”allvarligt påverkar” Britney Spears psykiska hälsa, enligt uttalandet.

Jamie Spears säger att ”det inte finns några som helst skäl” att han ska avlägsnas som dotterns förmyndare. Han menar att dottern före förmyndarskapet var rejält skuldsatt och att hon nu inte är det tack vara honom.

Britney Spears kämpar sedan i juni för att bli fri från sin pappa Jamie Spears förmyndarskap.

Från 2008 fram till 2019 var pappan formell förmyndare över både Britney Spears person och hennes tillgångar. Numera delar han kontrollen över sin dotters tillgångar med en stiftelse, medan Jodi Montgomery, medarbetare till Britney Spears, är förmyndare över hennes person.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Publisert: