Miley Cyrus ångrar nakenvideon till ”Wrecking ball”

avAndreas Hansson

NÖJE

Hon kom in som en rivningskula.

Men nu ångrar Miley Cyrus den avklädda videon till ”Wreckning ball”.

– Jag kommer aldrig kunna tvätta bort det. Jag kommer alltid vara den nakna tjejen på en rivningskula, säger hon i Zach Sang Show.

Miley Cyrus.

Det som postas på nätet finns alltid kvar.

Det kommer uppenbarligen som en överraskning för Miley Cyrus.

När hon dödade sin ”Hannah Montana”-image med en mer utmanande stil fr några år sedan klädde hon av sig alla kläder och hoppade upp på en rivningskula i videon till ”Wreckning ball”.

”Kan aldrig ta tillbaka”

Det är något hon ångrar nu, när hon lagt av med alkohol och droger och försöker städa upp sitt liv.

– Det är något du aldrig kan ta tillbaka, gungar man runt naken på en rivningskula finns det kvar för evigt. Har du en gång gjort det offentligt, så som jag gjorde, så stannar det kvar, säger hon i Zach Sang Show.

”Mardrömmen på min begravning”

Låten innebar det stora genombrottet för hennes omdanade karriär, på den nya skivan är det en helt annan sida hon vill visa upp. Då skaver det förflutna.

– Jag kommer aldrig kunna tvätta bort det. Jag kommer alltid vara den nakna tjejen på en rivningskula. Det spelar ingen roll hur mycket jag gosar med [hennes hund] Emu, jag kommer alltid vara den nakna tjejen som slickade en slägga... Jag skulle ha tänkt på hur länge det skulle förfölja mig, min värsta mardröm är att det spelas på min begravning.

ARTIKELN HANDLAR OM

Musik