”Allt för Sverige” 2022: Här är alla deltagarna

Publicerad 2021-08-04

Deltagarna i ”Allt för Sverige” 2022. Från vänster Michael, Sharon, Bret, Nicole, Erika, Sally, Melody, Jon, Trevor och Brittany.

Tio amerikaner söker sina svenska rötter i en ny säsongen av ”Allt för Sverige”.

Den tionde säsongen av realityprogrammet börjar sändas i januari nästa år.

Här är deltagarna.

Redan i maj förra året skulle den tionde säsongen av SVT:s succéprogram ”Allt för Sverige” börja spelas in, men på grund av pandemin blev det ständigt uppskjutet. Tillslut togs beslutet att ställa in hela inspelningen.

Nu får deltagarna en ny chans att hitta sina svenska rötter. Inspelningarna sker just nu, och programmet börjar sändas i januari 2022. Programledare är likt tidigare år Anders Lundin. Och den här säsongen utlovas dessutom något extra.

– Det är ett jubileum för tusan! Det kommer att bli lite bjussigare överraskningar, men jag vågar inte säga mer, sa Anders Lundin nyligen i en intervju med Aftonbladet.

ALLA 10 DELTAGARNA:

Sally Fransson

37 år, Minneapolis, Minnesota – Lidköping
Författare och yogalärare som älskar att inspirera kvinnor till att ta plats. Hennes bok ”A Lady’s Guide to Selling Out” har nyligen erbjudits filmrättigheter av skådespelerskan Meg Ryan.

Melody Sky Weaver

40 år, Seattle, Washington – Stockholm, Östergötland
Otypisk bibliotekarie – högljudd, extrovert och nära till känslor, vilka hon ofta och gärna ger uttryck för. Som liten åkte hon ofta med pappa på musikturnéer och hängde backstage med rockstjärnor.

Erika Newell

37 år, Panama City, Florida – Uppsala
Djurvän och kurator på ett zoo med stor känsla för omsorg och beskyddande. Har tidigare jobbat som förhörsledare i USA:s armé, där hennes jobb gick ut på att förhöra misstänkta terrorister.

Nicole Archer

30 år, Saratoga Springs, Utah – Gotland
Videoredigerare som lagt karriären på is för att prioritera omhändertagande av sin familj. Tror att hon genom sina förfäders livserfarenheter kan få reda på mer om både sig själv och Sverige.

Brittany Pearson

40 år, Vail, Colorado – Umeå
Slaktare med egna djur som tillsammans med sin man driver en köttaffär, där de slaktar och styckar själva. En vild och fri själ, uppvuxen på slätterna med hästar och kor.

Sharon Fabriz

63 år, Sacramento, Kalifornien – Västergötland
Lärare som riktat in sig på medborgerliga rättigheter och Förintelsen. Det är viktigt för henne att protestera mot orättvisor och hon har deltagit i en demonstration ihop med Greta Thunberg.

Trevor Ohlsen

25 år, Iron Mountain, Michigan – Småland
Från en lugn och idyllisk uppväxt i den lilla orten Iron Moutan – något av en svenskbygd. På många sätt är han omgiven av svenskhet, men har ändå aldrig satt sin fot i Sverige eller ens varit utomlands.

Michael Palmer

30 år, Logan, Utah – Alingsås
Stage Manager på universitet med ansvar för fyra scener – sitt kreativa drömjobb. Under somrarna brukar han dessutom turnera med stora amerikanska rockband, bland annat Evanescence.

Jon Strand

38 år, Indianapolis, Indiana – Värmland
Tidigare modell men idag lyckligt gift trebarnsfar. Extremskidåkning och musikproduktion är livets stora passioner. Har tillsammans med sin pappa rest över hela USA med predikanten Billy Graham.

Brett Gross

51 år, Chealis, Washington – Västergötland
Försäljare som älskar människor, vilket han också ser som sin bästa egenskap. Träffade kvinnan i sitt liv för 23 år sedan och är fortfarande kär. Noga med att inte stressa för mycket i livet.

Anders Lundin, programledare för ”Allt för Sverige”.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln