Brevskrivaren rasar mot bondeparet: ”Otroligt fegt”

My Niklasson starkt kritisk mot agerandet: ”I mitt huvud låter det helt sinnessjukt”

avJakob Meijer

1 av 4

Tv-bonden Erik Bäckman och Linnea Åberg lurade alla och träffades redan innan inspelningarna av ”Bonde söker fru”.

Nu riktar en av bondens brevskrivare skarp kritik mot paret.

”I mitt huvud låter det helt sinnessjukt”, skriver My Niklasson, 21, på sin blogg.

I söndags kommenterade My Niklasson uppgifterna om att Erik Bäckman, 21, tidigt bestämt sig för att välja Linnea Åberg, 21.

– Erik hade tydligen bestämt sig och borde sagt till oss hur det låg till, sa hon till Aftonbladet.

På sin blogg utvecklar hon nu sin kritik. Att paret ska ha träffats på midsommar, bara några dagar innan inspelningarna på Eriks gård skulle börja beskriver hon som ”sinnesjukt”:

”I mitt huvud låter det helt sinnessjukt. Inte att dom firar midsommar, jo det också. Men att vi andra brevskrivare senare ska åka dit och inte veta någonting om vad som händer och bara följa med… Tycker det är otroligt fegt och tråkigt att göra så.”

”Det är väl han som ska ha stake?”

Linnea Åberg har tidigare sagt att kanalen inte lät dem berätta sanningen. Men My Niklasson, som var den sista som fick lämna gården. tycker inte att problemet ligger hos TV4.

”Det är väl Erik som har gjort fel? Det är väl han som ska ha stake att berätta det för oss andra i så fall och att han sitter på något kontrakt att han inte fick skicka i väg hem oss tycker jag låter konstigt.”

Försvarar TV4

Samtidigt som programmet visats under hösten har Erik Bäckman och Linnea Åberg gått hårt åt TV4. De har anklagat kanalen för att inte visa upp en riktig bild av deltagarna. och Erik har också vid flera tillfällen sagt att programmet borde läggas ned.

My Niklasson håller inte med.

”Inte nog med att dom har träffat innan och kommer ut med det nu ett halv år senare så har dom dessutom mage att kasta skit på Tv4 under hela säsongen och säga att dom har gjort fel och vinklat dom på fel sätt. Men Nej det stämmer inte. Precis så Erik visas, precis så var han. Precis så Linnea visas, precis så var hon. ”

ARTIKELN HANDLAR OM