Parneviks tokhyllar Elisabeth Höglund

Här är alla gäster i årets upplaga av tv-serien

Fenomenal, cool, intressant, helskön och ’själatvilling’.

Elisabeth Höglunds besök i säsong tre av ”Parneviks” har gjort ett starkt intryck på både Jesper och Mia Parnevik.

– Vi kallar varandra för ’boyfriend’ och ’girlfriend’ nu, säger Jesper Parnevik till Nöjesbladet.

Under ett bra tag såg det ut att inte bli en tredje säsong av tv-serien ”Parneviks”. Men plötsligt ändrade sig familjen och beslutade sig för att göra ännu en säsong. Nytt för i år är att även internationella gäster dyker upp hos familjen. Däribland Caitlyn Jenner och Bill Murray.

– Nu har vi ju sagt ’sista gången’, två gånger så nu kan jag inte säga det mer för då skäms jag. Tanken är inte att vi ska göra något mer. Men jag har lärt mig att man ska aldrig säga aldrig, säger Mia Parnevik till Nöjesbladet.

För tillfället befinner sig hela familjen på semester på Hawaii. Både Mia och maken Jesper Parnevik säger att den nya säsongen har bjudit på många minnesvärda möten. Båda två är helt tagna av att ha lärt känna tv-profilen Elisabeth Höglund.

”Hon är så cool”

– Elisabeth Höglund är en helt fenomenal kvinna. Hon är helt galet rolig. Jag visste väldigt lite om henne, men vilken intressant kvinna. Hon är så cool. Hon är i det stadiet i livet där hon säger vad hon tycker. Hon har gått igenom mycket så nu kör hon bara. Hon har ett gott, gott hjärta. Dessutom har hon rolig humor, snuskig humor vilket jag gillar.

Även Jesper är idel hyllningar när det kommer till Höglund.

– Vi blev lite själatvillingar. Vi kom riktigt bra överens. Hon var ju en riktig krutkärring alltså. Jäklar vilken fart det var på henne. Det var en överraskning. Jag vet inte vad det var men jag tyckte hon var helskön, säger han.

Både Jesper och Mia intygar att de ofta hörs med personer i programmet efter att inspelningarna avslutats. Han och Elisabeth Höglund har till och med utvecklat egna smeknamn till varandra.

– Vi kallar varandra för ’boyfriend’ och ’girlfriend’ nu. När vi sms:ar frågar jag alltid ’hur mår min girlfriend idag?’.

Nervös för att möta Caitlyn

Enligt Mia blir hon aldrig nervös inför möten med kända personer, oavsett om det handlar om stora namn eller inte.

– Nej, jag blir aldrig nervös. Alla går ju på toa liksom, haha.

Jesper erkänner däremot att han var nervös inför att träffa Caitlyn Jenner. Hon var i hans grupp under en golftävling när de möttes.

– Jag har ju träffat Bruce Jenner massa gånger på tävlingar, säger han och fortsätter:

– Caitlyn var supercool. En av de mest imponerande grejerna jag varit med om. Jag pratar med henne om att hon ju har gått från att vara världens största manliga atlet på 70-talet, till att ha gått igenom allt med ’Kardashians’ och sen det här. Hon var supercool, bröt isen snabbt och skämtade om sig själv. Jag trodde hon skulle vara lite mer tillsluten men hon var bara ’nu kör vi, fråga vad du vill’.

”Parneviks” har premiär i början av februari på TV3.

Bakom kulisserna på inspelningen av ”Parneviks”
Publisert: